18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αδελφή Σπύρου Μαρτίκα: «Ο Σπύρος δεν έπρεπε να πει ότι θα δώσει το έπαθλο για φιλανθρωπικό σκοπό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, 18:30

 

Στην κάμερα του «Open Weekend», λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Σπύρος Μαρτίκας αποχωρεί από το Survivor, η αδελφή του, Θεοδώρα Μαρτίκα παραχώρησε μία συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις. Η Θεοδώρα Μαρτίκα αναφέρθηκε στη γνωριμία και στη συνάντησή της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για τον αδελφό της, ενώ εξομολογήθηκε πως την περίοδο της κρίσης έπαθαν μεγάλη οικονομική καταστροφή.

 

Όσον αφορά στη συνάντηση με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, εξομολογήθηκε πως: «με πήρε τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα, σαφώς είναι αληθινό. Εγώ ξέροντας τον αδελφό μου, πιστεύω ότι είναι αληθινό. Είναι ένας άνδρας που είναι 6 μήνες μόνος του και μία όμορφη κοπέλα τον σαγηνεύει, γιατί να είναι ψέμα; Θεωρώ ότι κι εκείνην την ενδιαφέρει ο Σπύρος. Η Βρισηίδα ήταν διάσημη από πριν, δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί ο Σπύρος όλη την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει».

 

Τέλος, η Θεοδώρα Μαρτίκα έκανε μία αποκάλυψη για την περίοδο της οικονομικής κρίσης. «Ο Σπύρος δεν έχει εννέα φαρμακεία στο Κερατσίνι. Το ξέρει όλος ο κλάδος πως την περίοδο της οικονομικής κρίσης, πάθαμε τεράστια οικονομική καταστροφή. Καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας, δεν είναι όμως τα πράγματα όπως ακριβώς φαίνονται».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό