20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Αδειάζει» πολλούς… κολλητούς του ο νικητής του Survivor

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκνευρισμένος ο Σάκης Κατσούλης από άτομα που εκμεταλλεύτηκαν το όνομά του

Ενοχλημένος και εκνευρισμένος φάνηκε ο Σάκης Κατσούλης σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή τη νίκη του Survivor και μάλιστα… άδειασε πολλούς που ισχυρίζονταν ότι είναι κολλητοί φίλοι του.

Ο Κατσούλης μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του.

Βγαίνοντας, είδες σχόλια συμπαικτών που σε ενόχλησαν;

Έγιναν πολλά, τώρα τα ακούω, όμως ανήκουν στο παρελθόν, όλα μένουν στο παιχνίδι. Κοιτάζω το τώρα, το διασκεδάζω, δεν βλέπω λεπτό προς λεπτό τι έχει γίνει. Αγάπη χρειάζονται όλα.

Οι δικοί σου άνθρωποι τι σου λένε;

Το θετικό είναι ότι όλοι ήταν υπερήφανοι για την εικόνα που είχα στο παιχνίδι. Μου λένε ότι σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξα κάτι άλλο. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι πάω στο παιχνίδι για το αγωνιστικό κομμάτι και το έκανα. Τις περισσότερες φορές δεν ασχολήθηκα με άλλα πράγματα. Οπότε είναι υπερήφανοι για μένα, αν και οι γονείς μου ακόμη δεν έχουν ξεχάσει κάποια αρνητικά σχόλια. Προσπαθώ να τους πείσω να τα αφήσουν όλα πίσω.

Είδες δηλώσεις δικών σου ανθρώπων, που να σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να τα έχεις αποφύγει;

Η μητέρα μου δεν μίλησε, η αδερφή μου βγήκε, έχω δει τι έχει πει και θεωρώ ότι ήταν πολύ μετρημένη στις συνεντεύξεις της. Θεωρώ ότι το έκανε πολύ σωστά, κανείς άλλος από τους δικούς μου δεν βγήκε να μιλήσει, ούτε συνέταιροί μου, ούτε κολλητοί μου. Πολλοί βγήκαν και έλεγαν ότι είναι κολλητοί μου, όμως δεν ίσχυαν αυτά. Είναι άνθρωποι που τους είχα δει πριν από το παιχνίδι ελάχιστες φορές, δεν έχουν καν το κινητό μου. Δεν πειράζει όμως.

Πώς σχολιάζεις τη συνέντευξη του παππού σου και τα όσα είπε;

Θεωρώ ότι ήταν λάθος να τον πλησιάσουν για να μιλήσει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά, μπορεί να γράψει βιβλίο για τη ζωή του. Αντικειμενικά θα σου πει αυτό που νιώθει, ακόμη και τώρα να τον πάρω τηλέφωνο θα θεωρήσει ότι τον κάλεσα γιατί έχει πει αυτά για μένα. Οπότε, θα ήθελα να κλείσω εδώ αυτό το κεφάλαιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό