35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Αδαμαντίδης: «Η κακή μου φήμη με πήγε πίσω. Όσοι δεν με γνωρίζουν καλά σίγουρα με έχουν παρεξηγήσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σε μία σπάνια συνέντευξή του στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, έκανε έναν απολογισμό της καριέρας του ενώ αναφέρθηκε και στους πέντε γιους που έχει… 

«Αυτό που κάνω δεν το βλέπω σαν εργασία. Μου αρέσει απλά να τραγουδάω για τον κόσμο» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης και συνέχισε σε έναν μικρό απολογισμό που έκανε:

Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώτη του αντίδραση μετά την αθώωσή του

«Η κακή μου φήμη με πήγε πίσω. Δεν πρέπει αν σου χαλά την υγεία σου και τη ψυχολογία σου. Αρχικά πήγα να αρρωστήσω, αλλά σκέφτηκα εμένα για να προχωρήσω. Όσοι δεν με γνωρίζουν καλά σίγουρα με έχουν παρεξηγήσει».

Όταν ρωτήθηκε για τη συμβουλή εκείνη που θα έδινε σε νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν, ο καλλιτέχνης είπε «να μην στηρίζονται μόνο σε μία επιτυχία, το τραγούδι θέλει συναίσθημα… Έχω αφήσει τα πάντα σε Αυτόν που μας έχει δημιουργήσει. Ό,τι έχω ζητήσει από τον Θεό μού το έχει προσφέρει».

Επίσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, τους πέντε γιους του και τη μόλις πέντε μηνών εγγονή του: «Άφησα την οικογένεια πίσω για χάρη της δουλειάς. Έχω μετανιώσει για λάθη μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό