21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: «Χάθηκε να της δώσει μια σπρωξιά στον ώμο; Εγώ ένα σπρώξιμο έκανα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» έδωσε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για το θέμα του Απόστολου Λύτρα που αποφυλακίστηκε μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

« Ο Απόστολος Λύτρας είναι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε και λόγω θέσης να μην φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως πόσο δίκιο μπορεί να είχε, πώς τον έπνιγε η κατάσταση που πέρασε και η στιγμή αυτή πόσο τον μείωσε, τον ξεφτίλισε και τον υποτίμησε για να φτάσει να χτυπήσει και να παραμορφώσει στη μούρη. Χάθηκε δηλαδή να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο; Εγώ δεν ακούμπησα καμιά μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Δεν μπορούσα να πάρω στα χέρια μου τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου. Τι έκανα; Έκανα κάτι; Μπήκε και πολύ σάλτσα μέσα, μπορώ να πω και ως στημένο γιατί βρέθηκε και υλικό το οποίο… και τι δείχνει το υλικό; Να χτυπάω εγώ καμία μούρη;».

Το πάνελ της εκπομπής αντέδρασε έντονα σε αυτή την τοποθέτηση του Θέμη Αδαμαντίδη μην μπορώντας να κρύψει την δυσαρέσκειά του για όσα άκουσε να λέγονται.

Αντέδρασε όμως έντονα και ο παρουσιαστής της εκπομπής και είπε: «Ρε γαμ…ο, κλείσ’ το το ρημάδι. Μην τα λες, άσε να τα πει κανένας άλλος. Είναι δυνατόν τώρα να περνάς ένα μήνυμα ότι δεν χτυπάμε πρόσωπο, αλλά άμα ρίξουμε καμιά σπρωξιά στο σώμα, δεν πειράζει; Επειδή είμαστε και οι δύο αρσενικά, ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποστεί ένας άντρας;

Να χτυπάει μια γυναίκα και να ξεφτιλίζεται στο πανελλήνιο επειδή χτύπησε μια γυναίκα η να τρώει κεράτο; Γενικά μιλάω, δεν λέω ούτε για σένα ούτε για τον Λύτρα. Ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα; Να δείρεις και να ξεφτιλιστείς ή να έχεις φάει κέρατο; Στο δικό μου το ζύγι είναι το κέρατο. Θα το καταπιείς, θα πεις και δυο βρισίδια σε δυο φίλους σου και να πας παρακάτω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό