16.4 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Αδίκησε τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός και «λύγισε» στην παράταση (81-86)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ήταν βελτιωμένος, πήρε… επιτέλους πράγματα από τον Λούκας Βιλντόζα, όμως τα αβίαστα λάθη που έκανε του στοίχισαν στο τέλος και τον οδήγησαν στην ήττα (81-86) στην παράταση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα «κακώς κείμενα» του πρώτου ημιχρόνου εξαφανίστηκαν στο δεύτερο, όμως αρκετά εύκολα λάθη κράταγαν την Μακάμπι στο ματς. Χαμένο ριμπάουντ στο φινάλε που οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, άστοχη βολή του Κώστα Σλούκα για να ισοφαρίσει και μία λανθασμένη πάσα του Λούκας Βιλντόζα στην τελευταία κατοχή, οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε άλλη μία εντός έδρας ήττα στην Euroleague (81-86).

Ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Το «τριφύλλι» δεν ξεκίνησε ξανά καλά, βρέθηκε πίσω στο σκορ και η αστοχία του στο δεύτερο δεκάλεπτο το έφερε να «κυνηγάει» με μεγάλη διαφορά (24-39). Η ομάδα έχασε τον Αταμάν, «κέρδισε» το ΟΑΚΑ το οποίο ξεσηκώθηκε για τα… καλά και παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν καταπληκτικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ ο Βιλντόζα φάνηκε εμφανώς βελτιωμένος με τρία κλεψίματα και τέσσερα εύστοχα τρίποντα. Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο, ο Σόρκιν αστόχησε στην δεύτερή του βολή και ο Νίμπο με φόλοου έστειλε το ματς στην παράταση (72-72).

Η Μακάμπι προηγήθηκε με 73-78, αλλά ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και μείωσε στο 79-82. Ο Σλούκας κέρδισε έξυπνα φάουλ και τρεις βολές, όμως αστόχησε στη μία (81-82) και οι «πράσινοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον… τοίχο, με τον Βιλντόζα να σπαταλά την τελευταία κατοχή της ομάδας του…

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 24-39, 49-57, 72-72 (κ.δ.), 81-86 (παρ.)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό