21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγώνας σέρφινγκ για σκύλους στην Καλιφόρνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Αμερικανοί είναι γνωστοί για πρωτότυπους διαγωνισμούς. Τα πιο ικανά σκυλιά στο σέρφινγκ συναντήθηκαν και φέτος στο ετήσιο Surf City Surf Dog Event στην παραλία Χάντινγκτον της Καλιφόρνιας.

Οι τριχωτοί συμμετέχοντες έχουν ο καθένας 12 λεπτά για να δείξουν τις ικανότητές τους στο σέρφινγκ σε πέντε μεγάλα κύματα υπό τα άγρυπνα μάτια των διαιτητών. Όπως και σε κάθε άλλο αγώνα μετρά και εδώ η καλύτερη απόδοση.

Το τέλειο κύμα

Οι τετράποδοι φίλοι μας διαγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες. Αξιολογείται ο χρόνος παραμονής στη σανίδα του σερφ αλλά και το επίπεδο δυσκολίας του εκάστοτε κύματος. Το σκυλάκι στη φωτογραφία κατάφερε να ανέβει σε ψηλό κύμα, λίγο αργότερα όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με κομψό, ομολογουμένως, τρόπο.

Στους αγώνες συμμετείχαν διάφορες ράτσες. Λαμπραντόρ, μπουλντόγκ ή παγκ. Προϋπόθεση είναι τα σκυλάκια να έχουν ταλέντο, να τους αρέσει η θάλασσα και φυσικά το σερφ.

Τα μεγάλα κύματα δίνουν τη δυνατότητα στα σκυλάκια να δείξουν τις ικανότητές τους. Ο Ειρηνικός Ωκεανός δεν φαίνεται να φοβίζει το σκυλάκι της φωτογραφίας, που περιμένει υπομονετικά το τέλειο κύμα.

Ας ελπίσουμε ότι μετά τον επιτυχή αγώνα περιμένουν οι λιχουδιές για όλους τους συμμετέχοντες ως ανταμοιβή για τη συμμετοχή και τις προσπάθειές τους.

Τριχωτοί θεατές

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός στην Καλιφόρνια προσελκύει πολλούς θεατές, συμπεριλαμβανομένων πολλών τετράποδων φίλων, που παρακολουθούν και υποστηρίζουν τους διαγωνιζόμενους φίλους τους από την παραλία.

Πηγή: DW

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό