27.7 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Αγόρασε τον Σουλεϊμάνοφ από την Κράσνονταρ ο Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χρονιά κυλούσε ιδανικά για τον Άρη όσον αφορά το κύπελλο Ελλάδας, όμως για μία ακόμη φορά έφτασε στην «πηγή και δεν ήπιε νερό». Οι Θεσσαλονικείς που έχουν μείνει 54 χρόνια μακριά από τους τίτλους, παίξανε στον τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα, δέχθηκαν δύο κόκκινες, ενώ έχασαν το ματς στο 94′.

Στόχος του Άρη από τη στιγμή που δεν πήρε και κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει της νέας χρονιάς στις ελληνικές διοργανώσεις και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι «κίτρινοι» που θέλουν να ενισχυθούν, προχώρησαν στην ανανέωση ενός ποδοσφαιριστή που βοήθησε πολύ φέτος.

Ο λόγος για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος είχε έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς. Οι άνθρωποι του Άρη μείνανε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του 24χρονου Ρουμάνου και προχώρησαν στην αγορά του από την Κράσνονταρ, με τον ίδιο να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης, για τα επόμενα δύο χρόνια (2026).

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τον Σουλεϊμάνοφ

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προχώρησε σήμερα στην αγορά των δικαιωμάτων του Magomed-Shapi Suleymanov από την Κράσνονταρ, κτλάνοντας χρήση του σχετικού όρου, μετά τη λήξη του δανεισμού του. Ο Shapi υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας (30 Ιουνίου 2026)».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό