18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αγκαλιά με την πρώτη θέση η Βέροια

Ειδήσεις Ελλάδα

Στους 11 βαθμούς άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη του Α΄ ομίλου της Super League 2, ΑΕΛ, η Βέροια, που επιβλήθηκε στις Σέρρες του Πανσερραϊκού με 1-0 με το γκολ του Πασά στο 52΄, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Νωρίτερα, η Νίκη Βόλου νίκησε με το ίδιο σκορ τον Αλμωπό Αριδαίας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας χάρη στο γκολ του Βασιλείου στο 35΄ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, με παιχνίδι περισσότερο από την Ξάνθη, που ακολουθεί στο -1.

Η ακριτική ομάδα, στον δεύτερο από τους αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 26ης ημέρας στον Α΄ όμιλο της Super League 2, δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στα Τρίκαλα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομώνυμη θεσσαλική ομάδα, εκ των ουραγών της κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μυλόπουλο στο 15ο λεπτό, για να ισοφαρίσει για την Ξάνθη ο Κρητικός στο 59΄.

Αιγάλεω και Επισκοπή αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», στο πλαίσιο της ίδιας αγωνιστικής στο Β΄ όμιλο της Super League 2. 

Και τα δύο γκολ της συνάντησης σημειώθηκαν με πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο 29΄ με τον Νταρζίσιο και τους γηπεδούχους να φτάνουν στο βαθμό με τον Τσιλιγκίρη στο 90΄+8.

Εντυπωσιακός ο Αστέρας Βλαχιώτη, συνέτριψε στη Σπάρτη τον Εργοτέλη με 4-0 (23΄ Παπουτζίδης, 42΄ Αναστασόπουλος, 60΄ Μπούντικ, 79΄ Φουρλάνος) κι έκανε άλλο βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία με το τρίτο κατά σειρά τρίποντό του. 

Τα Χανιά επιβλήθηκαν του Παναθηναϊκού Β΄ με 2-0 (13΄, 30΄ Μπάιροβιτς) και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, ενώ μεγάλη νίκη με 1-0 (14΄ Πριόνας) σημείωσε ο Καραϊσκάκης στη Ρόδο επί του Διαγόρα, βγαίνοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό