18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγγλικό «πάρτι» με διοργανωτή τον Μπέλιγχαμ και τώρα Γαλλία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκρίθηκε η Αγγλία, επικρατώντας της Σενεγάλης με 3-0.

Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με καθοριστικό τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, είχε ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου μέρους, πέτυχε δύο γκολ και δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αφρικανική ομάδα.

Στην αρχή του παιχνιδιού η Σενεγάλη έκλεινε καλά τους χώρους, δεν επέτρεπε στους Άγγλους να δημιουργήσουν και μάλιστα στο 23΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Μετά το σουτ του Ντιατά η μπάλα βρήκε στον Στόουνς και ο Σαρ από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 32΄ τα «Λιοντάρια» της Αφρικής έχασαν νέα τεράστια ευκαιρία, με τον Πίκφορντ να κάνει σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Σαρ.

Η Αγγλία, όμως, ήταν εκείνη που σε μία στιγμή έκανε τη διαφορά. Ο Μπέλιγχαμ γύρισε την μπάλα από τα πλάγια, ο Χέντερσον… εκτέλεσε τον Μεντί και στο 39΄ το σκορ άνοιξε.

Το ημίχρονο τελείωσε ιδανικά για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ, καθώς στις καθυστερήσεις οι παίκτες του έκαναν μια καταπληκτική αντεπίθεση, ο Φόντεν πάσαρε στον Χάρι Κέιν και ο φορ της Τότεναμ με υπέροχο τελείωμα έγραψε το 2-0.

Η Σενεγάλη δεν είχε αντίδραση, δεν μπορούσε να απειλήσει και η Αγγλία στο 57΄… καθάρισε το παιχνίδι, όταν ο Φόντεν πάσαρε στον Σάκα και εκείνος με πολύ όμορφο τελείωμα έκανε το 3-0 κι έστειλε από νωρίς την ομάδα του στα προημιτελικά, εκεί όπου την περιμένει η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία σε μία ποδοσφαιρική τιτανομαχία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό