21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αγγίζει την πρόκριση στους «16» η Σουηδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Έκαμψε την αντίσταση της Σλοβακίας με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φόρσμπεργκ

Πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2020 φτάνει η Σουηδία, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Σλοβακίας με 1-0 στην Αγία Πετρούπολη για τη 2η αγωνιστική 5ου ομίλου και αγγίζει το… εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 77′ ο Φόρσμπεργκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έτσι η Σουηδία έφτασε στους 4 βαθμούς. Στην πρεμιέρα η Σουηδία είχε πάρει ισοπαλία 0-0 από την Ισπανία.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, όμως η ομάδα του Γιαν Όλοφ Άντερσον με όπλο την καλή της άμυνας, κράτησε στα μετόπισθεν και βρήκε το γκολ της νίκης από τα 11 μέτρα, χάρη στην ενέργεια του Κουάισον, που ανατράπηκε από τον Ντουμπράβκα.

Αντίθετα η Σλοβακία έμεινε στους 3 βαθμούς, καθώς είχε επικρατήσει την 1η αγωνιστική με 2-1 της Πολωνίας.

Στην 3η και τελευταία αγωνιστική η Σουηδία θα κοντραριστεί με την Πολωνία και η Σλοβακία με την Ισπανία.

ΣΟΥΗΔΙΑ (Γιαν Άντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον (88΄Μπένγκστον),, Λάρσον, Όλσον (64΄Κλάεσον), Έκνταλ (88΄Σβένσον), Φόρσμπεργκ (92΄Κράφτ), Μπεργκ (64΄Κουάισον), Ίσακ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Στέφαν Τάρκοβιτς): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (64΄Χαρασλίν), Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χούμποτσαν (85΄Χάντσκο), Κούτσκα, Χροσόβφσκι (85΄Ντούρις), Κότσελνικ, Χάμσικ (79΄Μπένες) , Μακ (77΄Βάις), Ντούντα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό