29.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Αέρας ανανέωσης για Ουίλιαμ και Κέιτ – Οι μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν την αλλαγή διάθεσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει αρχίσει διαδοχικές δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ ύστερα από ένα μακρύ διάστημα απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας της.

Οι θαυμαστές της Κέιτ δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους μόλις αντίκρισαν την πριγκίπισσα να περπατάει δίπλα στον σύζυγό της στο Σάουθπορτ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από μηνύματα χαράς με τους χρήστες να εγκωμιάζουν την εμφάνιση της και να ζητούν περισσότερες δεσμεύσεις στο μέλλον. «Χαίρομαι που τη βλέπω έξω και χαμογελάει και δείχνει καλά, συνεχίζει να μεταδίδει αγάπη και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της. Της εύχομαι τα καλύτερα όπως και για την οικογένειά της» έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος έγραψε «Ναι, Κάθριν. Γύρισες. Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, ένα ανάλαφρο βήμα και περισσότερη ζωντάνια στις μπούκλες σου από ποτέ».

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Πυροσβεστικής και Διάσωσης του Μέρσεϊσαϊντ αποκάλυψε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αγκάλιασε τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποκάλυψε ότι είχε «πραγματικά υπέροχη φευγαλέα συζήτηση» με το βασιλικό ζεύγος και πρόσθεσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφυγε αλλά επέστρεψε στο κτίριο απλά και μόνο για να δώσει μια αγκαλιά στους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν επειδή έβλεπε το συναίσθημα μέσα τους και ένιωθε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνους να μεταδώσουν τα συναισθήματά τους. 

«Νομίζω ότι αυτό δείχνει μια πολύ ευαίσθητη πλευρά της πριγκίπισσας και έχει πολύ μεγάλη σημασία. Είναι πολύ συγκινητικό» κατέληξε.

Πάντως, όπως αναφέρεται, η επίσκεψη της Κέιτ δεν ήταν σχεδιασμένη και αναμένεται αν επιβεβαιωθεί και από τα Ανάκτορα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό