29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ίντερ: Θέλει έναν εκ των Κορέα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΝΤΕΡ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
19.08.2021 | 19:31

Οι Κορέα και Ιμόμπιλε πανηγυρίζουν γκολ της Λάτσιο σε αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρέσια | 29 Ιουλίου 2020
@ 2020 RICCARDO DE LUCA/AP IMAGES

Η Ίντερ θα βασιστεί στο δίδυμο Λαουτάρο – Τζέκο για την επίθεσή της τη νέα σεζόν όμως αναζητεί και έναν τρίτο πόλο από τη στιγμή που ο Σάντσες είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, με τους Κορέα και Τουράμ να είναι στην κορυφή της λίστας της.

Ο Έντιν Τζέκο αποκτήθηκε από την Ρόμα για να καλύψει το (μεγάλο) κενό που δημιουργήθηκε στην επίθεση μετά την πώληση του Ρομέλου Λουκάκου και ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβάλιο, όμως αυτό δεν εμποδίζει την Ίντερ να συνεχίζει τις προσπάθειές της για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14 Αυγούστου 2021 23:29

Αιτία ο νέος τραυματισμός του Αλέξις Σάντσες που έκανε τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας να αναλογιστεί πως χρειάζεται να έχει μία ακόμα λύση για την επίθεση ενόψει μίας ακόμα απαιτητικής σεζόν, με την ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset να αναφέρει πως δύο είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρό της.

Κορέα και Τουράμ στο στόχαστρο της Ίντερ

Ο ένας είναι ο Χοακίν Κορέα, με τον φορ της Λάτσιο να αποτελεί Νο 1 προτεραιότητά της αλλά την Ίντερ να απέχει παρασάγγας όσον αφορά στα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει σε σχέση με τα 37 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει ο πρόεδρος της ομάδας της αιώνιας πόλης, Κλαούντιο Λοτίτο.

Ο έτερος μεγάλος στόχος δεν είναι κάτοικος Ιταλίας αλλά Γερμανίας, με το ίδιο μέσο να υποστηρίζει πως οι νερατζούρι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Μίνο Ραϊόλα προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους της Γκλάντμπαχ να ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρηση του Μάρκους Τουράμ.

Η Ίντερ δεν εμφανίζεται πάντως διατεθειμένη να υπερβεί τα 35 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Τουράμ, με το ίδιο μέσο να ισχυρίζεται πως οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν τρεις ακόμα εναλλακτικές λύσεις για την επίθεσή της: τους Ινσίνιε (Νάπολι), Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Κεν (Έβερτον).

σχετικα αρθρα

Λαουτάρο: Ανανεώνει για πέντε χρόνια στην Ίντερ, με αύξηση μισθού πάνω του 50%

Μάνατζερ Λαουτάρο Μαρτίνες: “Θέλει να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με την Ίντερ”

Ίντερ: Ανακοίνωσε Τζέκο και Ντάμφρις για αντικαταστάτες των Λουκάκου και Χακίμι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό