27.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ίνα Ταράντου στο Attica TV: Έχω περάσει στάδιο κακοποίησης – Κάποιοι εκμεταλλεύονται τα νέα παιδιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Attica TV, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος του καναλιού, μίλησε η Ίνα Ταράντου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Επί Σκηνής» με την Ευαγγελία Βόσνου.

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε για την εκπομπή της «Ο κόσμος μέσα μας» που θα προβάλλεται στις 12 το βράδυ της Πέμπτης, ξεκινώντας από σήμερα 10 Οκτωβρίου, στο Attica TV.

«Τους τόπους τους κάνουν οι άνθρωποι. Αν θες πληροφορίες για το πού θα φας, πού θα κοιμηθείς, πού θα κολυμπήσεις, είμαστε σε έναν κόσμο υπερπληροφόρησης, μπορείς να τις βρεις», είπε η Ίνα Ταράντου, αναφερόμενη στο χαρακτήρα της εκπομπής της.

Τόνισε ότι το σημαντικό είναι «το να μπορέσεις να ‘σκάψεις’ την ψυχή ενός ανθρώπου και να σου πει πώς ζούσε παλιότερα, πώς ξεπέρασε τις δυσκολίες της ζωής, να πάρεις ένα μάθημα από τον τρόπο ζωής των διαφορετικών ανθρώπων». «Στο τέλος καταλήγουμε στο ότι όλοι λίγο-πολύ ψάχνουμε το ίδιο πράγμα», πρόσθεσε.

«Αυτή η εκπομπή δεν είναι ακριβώς ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά στις ψυχές των ανθρώπων. Σε ανθρώπους που μας εμπνέουν και που είναι δύσκολο να βρουν χώρο να μιλήσουν», τόνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, επισήμανε: «Έχει αλλάξει τόσο πολύ το τηλεοπτικό τοπίο, που άνθρωποι που αξίζουν δεν μπορούν να βρουν χώρο».

«Έχω περάσει και από στάδιο κακοποίησης στη δουλειά»

Σε ερώτηση για το αν μπορούσε πάντα να βάλει όρια σε αυτά τα οποία έκανε στην τηλεόραση, η Ίνα Ταράντου σημείωσε:

«Κάνω τηλεόραση 30 χρόνια. Έχω περάσει από όλα τα στάδια. Έχω περάσει και από το στάδιο της -σε εισαγωγικά- κακοποίησης. Το 1994 ήταν όλο άντρες στην αίθουσα σύσκεψης. Ήμουν εγώ και 15 άντρες, καταλαβαίνεις ότι οι ισορροπίες ήταν πάρα πολύ λεπτές.

Ακόμα και τότε όμως, κατάφερα να βάλω κάποια όρια».

«Και όταν δεν τα κατάφερα, έφυγα από τη δουλειά. Δύο χρόνια ήμουν εκτός τηλεόρασης. Δούλευα σε εκδοτικό οίκο, σε άλλα πράγματα», ανέφερε.

«Τώρα πια σαφώς βάζω τους δικούς μου όρους και κανείς δεν με ενοχλεί. Ακόμα όμως και στον μικρότερο εαυτό μου, θυμάμαι να τοποθετώ ψηλά την ψυχική μου ηρεμία», είπε.

«Κάποιοι εκμεταλλεύονται τα νέα παιδιά»

«Η εποχή μας τώρα είναι πολύ διαφορετική. Είναι πάρα πολλά τα άτομα που τελειώνουν από δημοσιογραφικές σχολές, δουλεύουν για πάρα πολύ λίγα χρήματα, όλη μέρα, και δεν βρίσκουν να κάνουν αμέσως αυτό που θέλουν», υπογράμμισε η Ίνα Ταράντου.

«Δυστυχώς αυτό το εκμεταλλεύονται κάποιοι πιο παλιοί, που θέλουν να κάνουν κάποιες εκπομπές. Και τους χρησιμοποιούν, τους στέλνουν σε πράγματα που και τα ίδια τα παιδιά μπορεί να μην τους αρέσει που πηγαίνουν», είπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό