16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ή κάνει πίσω η Ελλάδα ή κάνουμε αυτό που πρέπει

Ειδήσεις Ελλάδα

Eπανέλαβε ουσιαστικά την απειλή του Ερντογάν «θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά»

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Με αφορμή τις ασκήσεις στα νησιά ο Τσαβούσογλου επανέλαβε ουσιαστικά την απειλή του Ερντογάν «θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά» λέγοντας: «Αν η Ελλάδα δεν κάνει ένα βήμα πίσω, αν δεν τηρήσει τις συμφωνίες, τότε θα κάνυμε ό,τι χρειάζεται».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Τσαβούσογλου είπε: «Όλος ο κόσμος άρχισε να δίνει την προσοχή της εκεί. Δηλαδή στον τουρκικό κόσμο, την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν και την Κεντρική Ασία.

Σήμερα (σ.σ. χθες) και ο Νίκος Δένδιας (πήγε) αμέσως εκεί… Εκεί πήρε την ανάσα. Κάνει κάποια ταξίδια. Όπου κι αν πάμε, φυσικά, τρέχει από πίσω. Να είναι καλά. Ο Νίκος Δένδιας. Παλιός μου φίλος είναι. Και φυσικά, είναι προβληματισμένοι (ανησυχούν). Γιατί ανησυχούν; Η ‘ΤΔΒΚ’ έγινε μέλος παρατηρητής στη σύνοδο κορυφής στη Σαμαρκάνδη. Αλλά αυτό είναι μια αρχή. Στην πραγματικότητα, με τον τουρκικό κόσμο να ´δεχεται ι την ‘ΤΔΒΚ’ ως μέλος παρατηρητή, η Oργάνωση Tουρκικών Kρατών και ο τουρκικός κόσμος κατέβηκε με αυτόν τον τρόπο στην Ανατολική Μεσόγειο. Έτσι η εμβέλειά του έχει ενισχυθεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό