35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ήττα στον τελικό για την Κ17 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ήττα γνώρισε από τον ΠΑΟΚ η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού με 1-0, στον τελικό του πρωταθλήματος Super League Κ17 που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς. Στο 19′ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε λάθος στο βολέ, ο Τζαμαλής έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 23′ ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Πλης επωφελήθηκε από την κόντρα, πέρασε δύο αντιπάλους, όμως ο Μπελερής είχε απάντηση στο εξαιρετικό σουτ που επιχείρησε ο μέσος των Πειραιωτών.

Στο 41′ ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση από δεξιά, ο Παπανικόπουλος έκανε σέντρα την οποία απομάκρυνε αρχικά ο Γεωργακόπουλος και ο Μύθου στην επαναφορά σκόραρε έξω από την περιοχή σε κενή εστία για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έγινε πιο πιεστικός και είχε σημαντική στιγμή με τον Πλη στο 52′.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν αρκετά τον αντίπαλο τους, είχαν καλές στιγμές με τον Κτενά και τον Τζαμαλή στο 82′ και στο 87′ αντίστοιχα όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ (Δ. Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκίνος, Κοσίδης, Μπαταούλας; Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (86’ Κρομμύδας), Παπανικόπουλος (70’ Γκιόκα), Στύλος, Μύθου (46’ Μπέρδος), Ντούνγκα (90+2’ Θεοφίλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος (70’ Σκουρόπουλος), Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (70’ Οσάφι), Μιχαηλίδης, Φλούδας, Τζαμαλής, Πλης, Βασιλακόπουλος (76’ Κτενάς).

Πάντος: «Δεν αξίζαμε την ήττα, καλή επιτυχία στη μεγάλη ομάδα για το όνειρο»

Ο προπονητής της ομάδας Εφήβων του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα για την πρώτη ομάδα και τον τελικό με τη Φιορεντίνα.

«Νομίζω ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου, τα παιδιά τα έδωσαν όλα.  Σίγουρα έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι λεπτομέρειες, θεωρώ πως δεν αξίζαμε την ήττα. Το πιο σημαντικό σε αυτή τη διαδικασία είναι τα παιδιά να πάρουν αυτές τις σπουδαίες παραστάσεις, τις σπουδαίες εμπειρίες και να προχωρήσουν, γιατί πέρα από τα κύπελλα, τα τρόπαια που είναι μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία, είναι να μπορείς να κερδίζεις, η ουσία είναι αυτά τα παιδιά να προχωρήσουν στο ανώτερο επαγγελματικό επίπεδο και γιατί όχι στην πρώτη ομάδα. Ας τους ευχηθούμε καλή τύχη, να δώσουμε συγχαρητήρια και στο ΠΑΟΚ και στη Super League που μπορεί και διοργανώνει τέτοιες διοργανώσεις που δίνουν μεγάλες εμπειρίες στα παιδιά. Να πούμε τέλος και καλή επιτυχία στη μεγάλη ομάδα και στο μεγάλο όνειρο που έχουμε αύριο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό