22.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από την Ραντουτσάνου και τέλος το Wimbledon για Σάκκαρη [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Έμα Ραντουτσάνου. Έτσι, αποκλείστηκε από την φάση των «32» του Wimbledon, με την βρετανίδα τενίστρια να συνεχίζει στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα αθλήτρια από το πρώτο κιόλας σετ δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει την Ραντουτσάνου, η οποία βρίσκεται στο νο.135 της παγκόσμιας κατάταξης! Η Σάκκαρη δέχθηκε δύο break στο σερβίς της και είδε την Ραντουτσάνου να επικρατεί με 6-2 στο πρώτο σετ.

Την ίδια εικόνα παρουσίασε και στη συνέχεια η Σάκκαρη, δίχως να καταφέρει να βρει λύσεις απέναντι στην Βρετανίδα. Η Ραντουτσάνου απέσπασε εκ νέου δύο break, νίκησε με 6-3 και συνολικά με 2-0 σετ, για να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» του Wimbledon.

Η Ραντουτσάνου θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Λούλου Σαν από την Νέα Ζηλανδία, το νο.123 της παγκόσμιας κατάταξης για μία θέση στα προημιτελικά του Wimbledon. Παράλληλα, «βατό» αναμένεται το εμπόδιο και στις «8», γεγονός που αναδεικνύει την τεράστια ευκαιρία που διέθετε στα χέρια της η Μαρία Σάκκαρη ώστε να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία και να διακριθεί.

Αντιθέτως, η Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε πρόωρα από το Wimbledon, όπως είχε γίνει και στις τρεις περασμένες διοργανώσεις που έλαβε μέρος (στον 1ο γύρο του Roland Garros, του WTA στο Βερολίνο και σε αυτό του Μπαντ Χόμπουργκ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό