28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ήττα για την ΑΕΚ από την Κλαμπ Μπριζ – Κρεσέντο χαμένων ευκαιριών της «Ένωσης» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, από την οποία και ηττήθηκε 4-1, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ωστόσο, η «Ένωση» άνοιξε το σκορ από νωρίς, καθώς στο 12′, ο Ελίασον εκτέλεσε κόρνερ και ο Λιβάι Γκαρσία σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, με την μπάλα να γυρνάει στον Μινιολέ και να μπαίνει στα δίχτυα.

Δεν κράτησε για πολύ η χαρά

Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να άνοιξαν το σκορ, αλλά δεν κράτησε για πολύ. Στο επόμενο λεπτό, στο 13′, ο Λιούμπισιτς πραγματοποίησε ένα πολύ απρόσεκτο γύρισμα προς τον Μπρινιόλι, ο οποίος σημείωσε το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Ο Ιταλός κίπερ δεν ήταν κοντά στην εστία του και έτσι η πάσα κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΚ για το 1-1.

Στο 29′, επιτεύχθηκε το πρώτο… πραγματικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Ζουτγκλά έφυγε στην πλάτη της άμυνας της «Ένωσης» και εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία ασίστ του Φανάκεν, κάνοντας το 2-1 για την Κλαμπ Μπριζ. Κακή αμυντική αντιμετώπιση υπήρξε και στο 45′, με τον Ζίνι να χάνει την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Ταλμπί να βγει σε τετ-α-τετ φάση με τον Μπρινιόλι. Ο παίκτης της βελγικής ομάδας νίκησε τον τερματοφύλακα του Ματίας Αλμέιδα και διαμόρφωσε το 3-1.

Η αντίδραση της ΑΕΚ

Ο «Δικέφαλος» προσπάθησε να μειώσει το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Μάλιστα, στο 69ο λεπτό, ο Γαλανόπουλος έκλεψε την μπάλα από την Μπριζ, πάσαρε αμέσως στον Γκαρσία, αλλά εκείνος δεν εκτέλεσε έγκαιρα.

Στην συνέχεια, ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ προχώρησε σε αλλαγές, χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτης της Β’ ομάδας της «Ένωσης». Ωστόσο, η ελληνική ομάδα συνέχισε να παραμένει ανώτερη στο δεύτερο μέρος, χωρίς όπως να βάζει την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Η Μπριζ «τιμώρησε» το σύνολο του Ματίας Αλμείδα για όλες τις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε, με τον Μπαρμπερά να κάνει το 4-1 στο 116΄, μετά από λάθος του Ρουκουνάκη. Μάλιστα, αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η ενδεκάδα της Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Γιαμεόγκο, Σπίλερς, Μισέλ, Σέις, Νίλσεν, Βανάκεν, Ζινκερνάγκελ, Λουντ Γένσεν, Γιούτγκλα, Τάλμπι.Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Ρότα, Χατζησαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ζίνι, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό