23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ήταν σαν τον Co που δεν τον περιμέναμε και ήρθε»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Με τόσα αστεία που έκανε ο κ. Τσίπρας για τον κ. Μητσοτάκη, όλη η εκλογική καμπάνια βασικά ήταν stand up comedy…»

Επανήλθε στις τηλεοπτικές οθόνες η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», που είχε σταματήσει για λίγο λόγω των εκλογών και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε να χιουμοριστικό τρόπο το αποτέλεσμα.

«Τα πράγματα πήγαν απροσδόκητα εξαιρετικά για κάποιους, απροσδόκητα αδιανόητα για κάποιους άλλους. Ήταν εντυπωσιακές οι εκλογές», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε ως εξής:

«Με τόσα αστεία που έκανε ο κ. Τσίπρας για τον κ. Μητσοτάκη, όλη η εκλογική καμπάνια βασικά ήταν stand up comedy, στο Λος Άντζελες που έχω γνωστούς μπορεί να πάει μια μέρα να κάνει stand up. Το έχουμε σαν λαός νομίζω -να μην το χρεωθεί μόνος του ο άνθρωπος, του συνέβη αυτό που του συνέβη- είμαστε μεγαλόστομοι, υπάρχει γλωσσάρα».

Για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν οι άνθρωποι. Ήταν σαν co που δεν τον περιμέναμε να έρθει από την Κίνα και ήρθε. Ο λαός αποφάσισε, μπράβο του, όποιοι πήγαν. Θα δεχτούμε όλη η χώρα αυτή την απόφαση, άλλα 4 χρόνια για να συνεχίσει και να δούμε πού θα φτάσει και με ποιους. Ποιοι θα ζούνε; Μη μείνουν τα δέντρα φοβάμαι».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό