24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ήμουν αυστηρός μέχρι που είπα “τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα”»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Την πρώτη χρονιά είπα “κάτσε να είμαι αυστηρός, μην έρθει καμιά σοβαρή”» είπε ο σχεδιαστής μόδας

Για την επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της μόδας, αλλά και το GNTM, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στην τηλεόραση και τον ρόλο που έπαιξε στην καριέρα του.

«Μου έκανε πάρα πολύ καλό η τηλεόραση, με έκανε πιο εξωστρεφή. Ήμουν πάντα πολύ εσωστρεφής, δεν ήθελα πολύ κόσμο, με έκανε να βλέπω τον εαυτό μου, γιατί πριν έλεγα “ποιος είναι αυτός ο τύπος;”», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το GNΤΜ, στο οποίο πολλές φορές τον είχαν χαρακτηρίσει «πολύ αυστηρό», ο ίδιος εξήγησε τους λόγους πίσω από τη συμπεριφορά του. «Ήμουν αυστηρός, αλλά μετά ήμουν πιο ανθρώπινος, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά, είπα “κάτσε να είμαι αυστηρός, μην έρθει καμιά σοβαρή”. Μετά είδα ότι δεν πρόκειται και είπα “τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα”», εξήγησε.

Ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε μάλιστα, πως την πρώτη χρονιά του διαγωνισμού μοντέλων, δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί το ότι βρίσκεται στην τηλεόραση. «Την πρώτη χρονιά, δεν έβγαινα από το σπίτι μου και είχα απαγορεύσει να μου δείχνουν το οτιδήποτε. Δεν ήμουν έτοιμος, δεν ήθελα να ακούσω τη γνώμη καθενός, οπότε όλα τα κομπλιμέντα που πήρα, δεν τα διάβασα», ανέφερε. Τέλος, μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US. «Ήταν υπέρβαση για εμένα να τραγουδήσω πάνω στη σκηνή», καταλήγει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό