18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από ένα έντονο διάστημα, πίεσης αλλά και ειδήσεων οι οποίες μας έχουν απογοητεύσει αυτό που χρειαζόμαστε είναι αισιοδοξία, χαρά και την δυνατότητα να δρομολογήσουμε τα επόμενα μας βήματα.

Στις 22/11 στις 10: 20 π.μ. ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο Μεταβλητό και Πύρινο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/12 στις 23:47 μ.μ. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο της δικαιοσύνης , της Γνώσης, της φιλοσοφίας και της Επέκτασης κυρίως της Πνευματικής, θα επαναφέρει το χαμόγελο στην ζωή μας και μας βοηθήσει να γίνουμε και πάλι για λίγο παιδιά, και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μας. Επίσης, θα βρούμε χρόνο να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα έχουμε διάθεση να ταξιδέψουμε, αλλά και να μάθουμε καινούργια πράγματα, διευρύνοντας τις γνώσεις μας.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να τακτοποιήσουμε τις Νομικές και γραφειοκρατικές μας υποθέσεις. Και καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς, αυτή η χρονική περίοδος είναι  ιδανική εποχή για να κάνουμε σχέδια για την επόμενη χρονιά που αφορούν τόσο την προσωπική μας ζωή, όσο και τα επόμενα βήματα που θέλουμε να κάνουμε στην καριέρα μας, αλλά και προχωρήσουμε στην οργάνωση κάποιων ταξιδιών στο εξωτερικό, είτε επαγγελματικά είτε αναψυχής.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες,) τα οποία θα ξαναβρούν το κέφι και την καλή τους διάθεση και ασχοληθούν με ενθουσιασμό με τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετό άγχος και πίεση θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), εξαιτίας του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 24/11 Η Νέα Σελήνη (01ο 37’), θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 08/12 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων ( 16ο 06’), θα πιέσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να ξαναδούν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστούν να δώσουν και οριστικές λύσεις.
Στις 08/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Άρη (16ο 06’), θα ανεβάσει τους τόνους και μπορεί να παρασύρει σε προσβλητικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Την 12/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (20ο 42’), θα βοηθήσει τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, στην λήξη σημαντικών αποφάσεων.
Στις 14/12 ο όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (22ο 41’), θα παρασύρει σε αυταπάτες και λανθασμένες εκτιμήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το πέρασμα του Ήλιου από το  ζώδιο του Τοξότη θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Την αισιοδοξία και το κέφι σας θα ξαναβρείτε εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με χαρά και ενθουσιασμό στην οργάνωση των επόμενων προσωπικών και επαγγελματικών σας κινήσεων, τα οποία είχατε αφήσει για λίγο στην άκρη ή να τακτοποιήσετε τις Νομικές και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Επίσης, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο Σπουδών, ενώ άλλοι, μπορεί να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τις γιορτές ή για την επόμενη χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος τους Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην τακτοποίηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων απέναντι  σε  Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία), και να νιώσετε πιο σίγουροι για το μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η καλή σας διάθεση και η αυτοπεποίθηση σας θα λειτουργήσει ευεργετικά στην βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει, με την βοήθεια του Άρη στο ζώδιο σας,  να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για τις επαγγελματικές, κυρίως σχέσεις σας, και να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε αρκετές εντάσεις με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει αρκετό άγχος και πίεση στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναγκαστείτε και να αναλάβετε νέες ευθύνες. Επίσης, θα κληθείτε να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, και να έρθετε σε άμεση σύγκρουση με ορισμένους συνεργάτες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να φροντίσετε τον εαυτό σας, και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους λίγο πριν τις γιορτές. 

ΛΕΩΝ

Το κέφι σας και την διάθεση για ζωή ξανά βρίσκετε σιγά σιγά εσείς οι  Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική και πιο ανάλαφρη θα είναι για εσάς, ιδιαίτερα μετά το απαιτητικό διάστημα που προηγήθηκε, καθώς έχετε πλέον την δυνατότητα να  αναπτύξετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, να ασχοληθείτε με πάθος με ότι σας γεμίζει χαρά, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα ζητήματα του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα, εξαιτίας της παρουσίας του Άρη στους Διδύμους, θα βρεθείτε αρκετές φορές ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε αρκετό άγχος και αυτό θα βγαίνει πολύ έντονα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια περίοδος με πολλές συζητήσεις και ευχάριστες συναντήσεις ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα βάλει τη ζωή σας,  λίγο πριν τις γιορτές,  σε νέους πιο έντονους ρυθμούς γεμίζοντας πολύ ευχάριστα το χρόνο σας. Να είστε λοιπόν έτοιμοι για μια γεμάτη καθημερινότητα, με πολλές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις στην δουλειά σας,  αλλά την δυνατότητα να συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε αρκετά ταξίδια για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, στα οποία θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να φλερτάρετε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και για τις επιλογές σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επιτυχίες στην δουλειά σας, και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε συναισθηματικές σπατάλες στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την εύνοια των αγαπημένων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις σημαντικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας,  μια χρονιά η οποία θα είναι πιο ήρεμη, σε σχέση με τις προηγούμενες, ωστόσο και φέτος απαιτεί από εσάς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προετοιμάστε λοιπόν με σιγουριά τα επόμενα σας βήματα και μην διστάσετε να συγκρουστείτε με ότι δεν σας ταιριάζει.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ώρα του απολογισμού ήρθε για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει αρχικά να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας, και στην συνέχεια, με προσεχτικά βήματα θα  κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός έρωτα, ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ξεκινάει μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσετε όμορφα, και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, σε διάφορα κοινωνικά καλέσματα και να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια στους φίλους σας, και να δεχτείτε σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον και η σχέσης να από φιλική να γίνει ερωτική.

ΙΧΘΥΣ

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους είστε έτοιμοι να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους της φετινής χρονιάς,  και με σιγουριά να βάλετε τους επόμενους, ενώ το μεγαλύτερο δώρο για εσάς θα είναι η επιβράβευση της δουλειάς σας. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε και μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, η οποία όμως μπορεί να απαιτεί και αλλαγή τόπου κατοικίας . Σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην εικόνα σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό