16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλοκαίρι, διακοπές, ανέμελες στιγμές, δημιουργία και έρωτας, αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο της χρονιάς . Και ο ιδανικότερος  εκπρόσωπος της χαράς της ζωής,  δεν είναι άλλος από το ηγετικό και λαμπερό Πύρινο ζώδιο του Λέοντα.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα γίνει στις 22/07 στις 17: 26 μ.μ. και μέχρι τις 23/08 στις 00: 34 π.μ. υπόσχεται να μας δώσει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να ερωτευτούμε, και να περάσουμε πολύ όμορφα τις καλοκαιρινές μας διακοπές, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας, κάτι που έχουμε πάρα πολύ ανάγκη μιας και ο φετινός χειμώνας ήταν από τους πιο ιδιαίτερους των τελευταίων χρόνων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, θα εκφράσουμε όλοι μας λίγα από τα στοιχεία αυτού του Πύρινου ζωδίου, αυτό σημαίνει ότι θα μας βοηθήσει να  γίνουμε πιο εκδηλωτικοί και γενναιόδωροι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ο Έρωτας θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τα παιδιά μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως κάτι,   ο Λέων είναι το ζώδιο της δημιουργίας, γι’ αυτό και αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τα νέα σχέδια μας για το χειμώνα και να προχωρήσουμε στην οργάνωση τους.

Ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) τα οποία βρίσκονται σε μια από τις πιο αισιόδοξες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς,  ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), θα αναγκαστούν να ξαναδούν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, οι οποίες εξαιτίας της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό σε όλη σχεδόν την διάρκεια της χρονιάς δεν έχουν περάσει και εύκολα..

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο που κυβερνά οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 24/07 η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου (1ο 26’), θα  ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,  να δουν με ιδιαίτερη προσοχή τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
Την 01/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή (09ο 32’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
Στις 02/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο (10ο 11΄), θα ωθήσει σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
Στις 07/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό (14ο 43’), θα φέρει ξαφνικές  ανατροπές στην ζωή  των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 08/08 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα (16ο 14’), θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
Στις 20/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία  (27ο 13’), είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 22/08 η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο ζώδιο του Υδροχόου (29ο 37’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,  να εστιάσουν την  προσοχή τους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να γεμίσετε τις μπαταρίες, περνώντας όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τα παιδιά σας. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια  , ενώ σε προσωπικό επίπεδο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών θα έχετε την ευκαιρία, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι, να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε κυρίως το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε λύσεις αρκετά πρωτότυπες , που θα ξαφνιάσουν τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό είτε να  πάρετε την απόφαση να αλλάξετε σπίτι, είτε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε νέους ρυθμούς θα μπει από  εδώ και στο εξής η ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα  να βρεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα συνδυάσετε τη δουλειά και με ολιγοήμερες διακοπές σε κοντινούς προορισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία η οποία θα ανεβάσει τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο θα περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας, και δεν θα διστάσετε να τους κακομάθετε. 

ΛΕΩΝ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι πλέον στραμμένα επάνω σας, Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας,  μια χρονιά με αρκετές ανατροπές και αλλαγές που έτσι και αλλιώς πρέπει να κάνετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε αυτή τη χρονική περίοδο είναι την κτητικότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετό άγχος θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του  Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ενισχύσει το άγχος σας για την δουλειά σας, ενώ παράλληλα θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο για εσάς, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στο μυαλό σας θα σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, ενώ δεν θα λείψουν και οι παρασκηνιακές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μια περίοδος χαράς και εξωστρέφειας ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σε μια φιλική παρέα είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην καριέρα σας θα ρίξετε όλο σας το βάρος αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους και να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας, αλλάζοντας παράλληλα και την δημόσια εικόνα σας.   Γι’ αυτό , αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς και στείλτε το βιογραφικό σας στις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον κάνετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση των μελλοντικών προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων με ενθουσιασμό και αισιοδοξία.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές υποθέσεις και να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες, με αποτέλεσμα να ξαναβρείτε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερη ζέση αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια των διακοπών θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Νέες ευθύνες αλλά και ευχάριστη καθημερινότητα περιμένει αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Ιχθύς . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με τη αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητα σας. Ενώ παράλληλα, με την ευκαιρία των καλοκαιρινών διακοπών, θα έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και θα ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επιλέξουν την περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών για να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό