19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ήλιος στον ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η προσωπική μας εξέλιξη δεν έρχεται μόνο από την προσωπική μας προσπάθεια, αλλά και από τα μαθήματα που παίρνουμε από τους άλλους, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να συνυπάρχεις και να συνεργάζεσαι. 

Το  ζώδιο του Ζυγού είναι αυτό που εκπροσωπεί τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, τις συνεργασίες, την διπλωματία, και τον γάμο, ενώ έχοντας ως κυβερνήτη του την Αφροδίτη τα θέματα της αισθητικής αλλά και την Τέχνη, εκπροσωπούνται επάξια.

Η φετινή παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, δεν θα είναι τόσο δύσκολη, όσο τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά, εξαιτίας και τις ανάδρομης πορείας του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο, απαιτεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να ακούσουμε πιο προσεχτικά τα αιτήματα των άλλων, πάντα μέσα από την οδό της διπλωματίας και τις αποφυγής των έντονων συγκρούσεων. Στα θετικά αυτής της περιόδου, είναι οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν για να σταθεροποιήσουμε τα σχέδια μας, η ανάληψη πρωτοβουλιών, αλλά και οι ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες μας, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες. Ενώ, για άλλη μια φορά θα πιεστούμε να κλείσουμε τους λογαριασμούς με το παρελθόν.

Ο ‘Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/09 στις 22:21μ.μ  και θα παραμείνει μέχρι τις 23/10 στις 07:50 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του,  είναι σημαντικό να μάθουμε την αξία της συνεργασίας, ενώ σε ότι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, μέσα από το διάλογο θα καταφέρουμε να λύσουμε τις διαφορές μας .

Πολύ σημαντική επίσης, θα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 20/10, κυρίως σε θέματα υγείας, καθώς μπορεί να έχουμε αύξηση των  λοιμώξεων του αναπνευστικού.

Από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν  τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν για να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ το μάθημα της συνεργασία αλλά και τη επίλυση των  προσωπικών και επαγγελματικών τους διαφορών μέσα από το διάλογο θα πρέπει να μάθουν  τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Το φετινά γενέθλια των Ζυγών θα είναι σαφέστατα πιο ήρεμα, σε σχέση με τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος  κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ζυγού είναι :

Στις 11/10 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (18ο 42’), θα παρασύρει υπερβολές και επιπόλαιες αποφάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 30/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο (06ο 59’), θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, να βάλουν τα σχέδια τους σε σταθερές βάσεις
Στις 06/10 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού (13ο 24’), θα ανοίξει το δρόμο για να κάνουν μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή αλλά και στις επαγγελματικές τους συνεργασίες οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθείς στις αρχές του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 08/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη (15ο 07’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες.
Στις 09/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή (16ο 35’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 15/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία (22ο 20’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες αλλά και εύκολες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.
Στις 17/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (24ο 20’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους με το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους.
Στις 20/10 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού (27ο 26 ’) , θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να δουν ξεκάθαρα τις σχέσεις τους με τους άλλους, ενώ δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν για να υπερασπιστούν τα θέλω τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει το πέρασμα  του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στις  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα δώσετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε αποκαταστήσετε όχι μόνο την σχέση σας με τον σύντροφο σας, η οποία μπορεί να είχε λιγάκι διαταραχθεί, αλλά κυρίως με τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.  Πολύ σημαντική θα είναι και η βοήθεια των φίλων σας οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των σχεδίων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια έντονη καθημερινότητα σας περιμένει στην δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους  Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με την αποτελεσματικότητα σας και την ικανότητα σας να δίνετε  πρακτικές λύσεις στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε και νέες ευθύνες.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή, την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και γεμάτοι όνειρα είστε θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να  προωθήσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο έρωτας, καθώς οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι να ερωτευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, καθώς και στις υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΛΕΩΝ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την ευγένεια αλλά και τα επιχειρήματα σας, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων. Ενώ, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις, μετά από καιρό, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Από την άλλη πλευρά, το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα ή ένα σεμινάριο έχει αρχίσει να σας ενθουσιάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταθερά βήματα θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πολύ σημαντική για την καριέρα σας, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την δυνατότητα να  προχωρήσετε σε μια  νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα αποτελέσει το διαβατήριο της μελλοντικής σας επαγγελματικής εξέλιξης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα στην προσπάθεια σας να κάνετε χαρούμενους και να προστατεύσετε τους αγαπημένους, θα είστε παραπάνω κτητικοί από ότι συνήθως.

ΖΥΓΟΣ

Για ένα μήνα εσείς οι Ζυγοί θα είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας,  σας υπόσχεται ότι τα φετινά σας γενέθλια θα είναι ξεχωριστά. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες, ενώ θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν τόσο στην δουλειά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος απολογισμού, εσωστρέφειας και έντονου παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πολύ σημαντική για εσάς, καθώς είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις, να ονειρευτείτε το μέλλον σας  ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας είναι πιθανόν  να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα παραμείνουν για λίγο καιρό κρυφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την δυνατότητα να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους, και να ασχοληθείτε με τα κοινά. Ενώ, μέσα από τις φιλικές σας παρέες είναι πιθανό να γνωρίσετε και τον επόμενο σας έρωτα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την καριέρα σας θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, για τους οποίους χωρίς αμφιβολία είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά, έστω και αν χρειαστεί κάποιες στιγμές να κάνετε μερικά βήματα πίσω. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, βασικό σας μέλημα αυτή τη χρονική περίοδο είναι να βελτιώσετε το κοινωνικό σας προφίλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτοι ενθουσιασμό και όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τύχης που σας δίνει αυτή τη χρονική περίοδο ο Δίας που κινείται στο ζώδιο σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

ΙΧΘΥΣ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη σοβαρότητα με τις οικονομικές σας υποθέσεις,  και να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να τις ρυθμίσετε, καθώς αποτελούν το μόνιμο σας άγχος, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και συζητήσεις που αφορούν τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό