29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ήλιος αλλά και παγετός το πρωί

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα ενώ ασθενείς τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν στο Ιόνιο, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά στο βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα βόρεια από -6 έως 10 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια από -1 έως 15 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα από 7 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα ορεινά θα σημειωθεί παγετός, δηλαδή αρνητικές θερμοκρασίες, και μάλιστα στα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.

Στην Αττική, αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό