14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Έως το τέλος του μήνα θα έχω αποφασίσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει πάρει την απόφασή του για το αν θα επιστρέψει στους πάγκους ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβικό μέσο.

Ο καταξιωμένος τεχνικός επισήμανε πως έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει κάπου. Βρίσκεται εδώ κι ένα χρόνο χωρίς ομάδα, μετά από δική του επιλογή αφότου αποχώρησε από την Φενμέρμπαχτσε, ωστόσο, δηλώνει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι… στην ενεργό δράση.

«Έμεινα εκτός ένα χρόνο, καθώς σε αυτό έπαιξε ρόλο και η πανδημία. Είμαι ξεκούραστος, πλέον, νιώθω υπέροχα, έτοιμος να επιστρέψω.

Πέρασα το χρόνο μου με τον τρόπο που μου αρέσει. Έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου και ελπίζω να έχω μια ευκαιρία, ψάχνοντας για έναν σύλλογο που θα μου δώσει κίνητρο, γιατί χωρίς κίνητρο δεν μπορώ να δουλέψω», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε:

«Βρίσκομαι σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες. Έχω κερδίσει τίτλους σε όλα τα κλαμπ που έχω δουλέψει και έχω κάνει φίλους παντού. Είπα ότι θα αποφασίσω για το πού θα εργαστώ και αν θα εργαστώ, έως το τέλος του μήνα κι έπειτα από συζήτηση με την οικογένεια μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό