31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Έως και 7.500 δολάρια το εισιτήριο στο φιλικό Ίντερ Μαϊάμι-Νιούελς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το παράκαναν, μάλλον στο Μαϊάμι και έβαλαν τις τιμές στα…ύψη. Ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, στις 15 Φεβρουαρίου στο DRV PNK του Μαϊάμι, γνωστοποιήθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων και όπως έγινε γνωστό οι φίλαθλοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι τους στην τσέπη.

Συγκεκριμένα οι τιμές που ζαλίζουν θα ξεκινούν από 200 έως 7.500 δολάρια, κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί και ιδιαίτερα τον κόσμο αφού το ματς οδεύει για sold out.

Η αλήθεια είναι ότι, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι ένα απλό φιλικό. Η Νιούελς Ολντ Μπόις, είναι η πρώτη ομάδα του super star της Ίντερ, Λιονέλ Μέσι, από όπου ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα και αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής. Από την άλλη ύψιστης σημασίας παιχνίδι θα είναι και για τον προπονητή των Αμερικάνων, Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος κατάγεται από το Ροζάριο και ως ποδοσφαιριστής έχει τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Νιούελς, κατακτώντας παράλληλα τέσσερα πρωταθλήματα και ακόμη ένα ως προπονητής το 2013.

«Χαίρομαι που μπορώ να καλωσορίσω την αγαπημένη μου Νιούελς στο σπίτι μας στο Μαϊάμι. Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας λόγω όλων όσων σημαίνουν για μένα η Νιούελς Ολντ Μπόις», ανέφερε ο Μαρτίνο. 

Να υπενθυμίσουμε ότι εξαιρετικά αμφίβολη, κρίνεται ακόμη η παρουσία του Σέρχιο Μπουσκέτς στο ματς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό