Home Κόσμος «Έχω ενημερώσει από το 2022 την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα...

«Έχω ενημερώσει από το 2022 την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει βάλει ξανά “φωτιά” στο μετεγγραφικό “παζάρι”, καθώς η απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, αναγκάζει τους Γάλλους να εξετάσουν την πώλησή του.

Η είδηση “έσκασε” πριν λίγες ώρες (τη Δευτέρα 13/06) και ο ίδιος ο Εμπαπέ την επιβεβαίωσε, αλλά με προσωπική του δήλωση, ξεκαθάρισε ότι έχει ενημερώσει σχετικά την Παρί Σεν Ζερμέν, από το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε στο πρακτορείο AFP τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο έχει ενημερωθεί από τις 15 Ιουλίου 2022 για την απόφασή μου να μην παρατείνω το 2024 τη συνεργασία μας και η επιστολή, που εστάλη, είχε σκοπό να επιβεβαιώσει αυτό, που τους είχα ήδη πει». Τα νέα ρεπορτάζ σημειώνουν μάλιστα, ότι η επιστολή που αποκάλυψε η Equipe, είχε ημερομηνία 2022.

🚨 Communiqué de Kylian Mbappé :

« Le conseil d’administration du PSG est informé depuis le 15 juillet 2022 de ma décision de ne pas prolonger au-delà de 2024, et la lettre envoyée n’avait pour but que de confirmer ce que je leur avais déjà dit. »

(AFP) https://t.co/ebbKUhWXMc

— Actu Foot (@ActuFoot_) June 13, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version