24 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Έχω δημιουργικό άγχος και σκοπός μου είναι να περνάει καλά ο κόσμος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πάντα ήθελα να προχωρήσω επαγγελματικά, το ”Ακόμα δεν είδες τίποτα” είναι καθαρό infotainment», είπε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στη συχνότητα του MEGA.

Ο Κώστα Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στο «Buongiorno» και μίλησε για τα επαγγελματικά του και την πρεμιέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» αυτό το Σάββατο (σ.σ. 28.09.2024) στο MEGA.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε στη Φαίη Σκορδά, αρχικά, για τα επαγγελματικά του και για την εκπομπή του.

«Πολλά πράγματα έχω σκεφτεί ότι θα αλλάξουν με τη νέα σεζόν. Η βασική δομή της εκπομπής είναι ίδια γιατί είναι κάτι που ήθελα να κάνω και το έφερα ως πρόταση στην τηλεόραση. Έχω χωρίσει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, είναι καθαρό infotainment», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Είχε οραματιστεί ποτέ αυτό που κάνει σήμερα;

Όπως αποκάλυψε, «πάντα είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να προχωρήσω επαγγελματικά. Όταν ξεκίνησα τη ψυχαγωγία, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Με έβαλαν στο πρωινό χωρίς να με «ρωτήσουν», δεν το είχα αποφασίσει από μόνος μου. Σε όλες τις εκπομπές που ήμουν, κρατούσα το κομμάτι της ενημέρωσης. Δημιουργικότητα και χαρά έχω πάντα, οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες τώρα, και τα προβλήματα αλλά τα διαχειρίζομαι. Έχω δημιουργικό άγχος και σκοπός μου είναι να περνάει καλά ο κόσμος».

 

«Οι γονείς χαίρονται πολύ όταν με βλέπουν. Η μητέρα μου είχε πάντα την τηλεόραση ανοιχτή για να με βλέπει. Έχει πάει και έχει ζητήσει συγγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου για λογαριασμό μου από κάτι σχόλια που έχω κάνει», συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

Για την προσωπική του ζωή:

«Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 6 χρόνια. είχα δυσκολίες με την οικογένειά μου, αλλά δεν θέλω να τα επαναφέρω στην μνήμη μου. Ο μπαμπάς μου – που ήταν ναυτικός – είναι ο καλύτερος μου φίλος πια. Θέλει προσπάθεια για να αλλάξουν οι σχέσεις. Με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Όταν πήγα, πήγα για άλλο πράγμα και βρέθηκα σε αυτά τα μονοπάτια. Τελικά βρήκα την δύναμη και αντιμετώπισα τον πατέρα μου, του μίλησα και το συζητήσαμε. Και εκείνος προσπάθησε να καταλάβει αυτό που ήθελα να του πω…».

 

«Το μεγαλύτερό μου ελάττωμα είναι ότι πολλές φορές η ανυπομονησία μου με κάνει να παρεξηγήσω τον άλλον. Πρέπει να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου. Έχω μάθει να το κάνω. Μου έχει κάνει καλό η ψυχαγωγία, για να βλέπω πιο «ανθρώπινα» τα πράγματα. Έβλεπα τα πράγματα από την οπτική των ειδήσεων και πολλές φορές έκανα τους ανθρώπους να στεναχωριούνται με αυτά που έλεγα. Στην πορεία αυτό κάμφθηκε. Είμαι αυστηρός με τους δικούς μου ανθρώπους, και είμαι και σκληρός με τον εαυτό μου. Έχω το σύνδρομο της τελειομανίας. Το δουλεύω. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει λάθη κι αυτό είναι βαρύ, σε όλους επιτρέπεται να κάνουν λάθη. Ονειρεύομαι να είμαι υγιής», υπογράμμισε ο Κώστας Τσουρός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό