35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

«Έχω έρθει στο Final Four για τον αδερφό μου, τον Κώστα Αντετοκούνμπο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Γερμανία και το Βερολίνο χτυπά η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εκεί όπου τέσσερις μονομάχοι θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός AKTOR και Φενέρμπαχτσε ανοίγουν την αυλαία των ημιτελικών της Παρασκευής (24/05) για το Euroleague Final Four πριν από το έτερο ζευγάρι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσα στις πολύ εξέχουσες προσωπικότητες που δίνουν το παρών στην «Uber Arena» για να παρακολουθήσουν δια ζωής το μεγάλο ραντεβού της EuroLeague, είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα σταρ του ΝΒΑ να είναι έτοιμος να δει τις μάχες των ελληνικών ομάδων αλλά και του αδερφού του, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στην κάμερα της EuroLeague και εξέφρασε μεταξύ άλλων τον ενθουσιασμό του που παραβρέθηκε στην γερμανική πρωτεύουσα για να δει από κοντά για πρώτη φορά ένα Final Four. Την ίδια στιγμή δε, δεν έκρυψε πως θα υποστηρίξει κατά πολύ τον αδερφό του, Κώστα ο οποίος δίνει μάχη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Όπως για πολλούς παίκτες των «πρασίνων», έτσι και για τον νεαρό αδερφό του ΝΒΑερ, είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στο κορυφαίο ραντεβού και στην τελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ ο ίδιος θέλει να μπει σε ένα εκλεκτό κλαμπ με κατόχους πρωταθλήματος ΝΒΑ και EuroLeague.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό