20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έχουμε μπερδέψει το αστείο με την κοροϊδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά

Για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά σχετικά με το τι είναι σάτυρα και τι κοροϊδία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Έχω αυτή τη χαρά, να μπορώ να λέω τα πιστέυω μου, χωρίς να επηρεάζομαι από τις δημόσιες σχέσεις. Μπαίνω στο θέατρό μου και στο σπίτι μου έχοντας κάνει όλα όσα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση, μη σου πω και παραπάνω» ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος σημείωσε, ότι «κατακτάς την ελευθερία, όταν δεν επιζητάς πλέον την αποδοχή όλων», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με απελευθέρωσε».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επεσήμανε, ότι «δεν χρειάζεται να έχουμε άποψη για όλα» λέγοντας, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην κόντρα του με τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά, ότι «μίλησα για μια κουλτούρα κοροϊδίας, η οποία είναι διαδεδομένη, δεν είναι κάτι καινούργιο». «Έχουμε μπερδέψει το αστείο με την κοροϊδία. Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τι είναι αστείο» σημείωσε και πρόσθεσε: «Αν εντοπίσεις, ότι ένας φίλος σου στην παρέα κοροϊδεύει κάθε μέρα και δεν σταματάει ποτέ, τότε θα πεις “εμένα αυτό με κουράζει”».

Όσον αφορά στην πανδημία, είπε ότι «δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω για τον co-19, γιατί δεν είμαι ειδικός. Πήγα και έκανα το εμβόλιο, όταν μου είπαν, νιώθω ότι αυτό μπορούσα να κάνω. Δεν ξέρω αν πρέπει να τοποθετηθούμε, καλό είναι να ακούμε τους ειδικούς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό