16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

‘Έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ και θα το τηρήσει’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΖΕΝΙΤ

ΒΑΛΙΑ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗ
20.06.2022 | 17:43

Ο Τσάβι Πασκουάλ στο ΟΑΚΑ
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του Τσάβι Πασκουάλ από την Ζενίτ έβαλε ο ατζέντης του σε δηλώσεις του στη ρωσική Sport Express.

Το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ ακούστηκε πολύ και έντονα το τελευταίο διάστημα. Ο Καταλανός τεχνικός συνδέθηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ όμως ο ατζέντης του, Βαντίμ Μιχαλέφσκι έβαλε τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Όπως δήλωσε στην ρωσική Sport Express: “Ο Πασκουάλ δεσμεύεται και τη νέα σεζόν με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ρωσίας και σκοπεύει να το τηρήσει. Συνεπώς όσα σενάρια ακούγονται περί μετακίνησής του σε άλλη ομάδα δεν είναι τίποτα άλλο παρά αβάσιμες φημολογίες. Δεν έχουμε λάβει υπόψιν μας καμία άλλη πρόταση”.

Θυμίζουμε πως ο Τσάβι Πασκουάλ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ την Δευτέρα (20/6) η Ζενίτ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της και με τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Η Ζενίτ κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Ρωσία κερδίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους τελικούς της VTB League κάνοντας μάλιστα την ανατροπή στη σειρά. Πρόκειται για μία επιτυχία που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Πασκουάλ, συνεπώς στην Ζενίτ θέλουν να τον κρατήσουν στον πάγκο τους παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στην EuroLeague τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό