20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση με την Ελευθερία στο Survivor»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Φέτος βλέπουμε να “καπελώνει” το ριάλιτι το αγωνιστικό κομμάτι»

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε ο Βασίλης Σίμος σε νυχτερινή του έξοδο το βράδυ του Σαββάτου. Ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ειδύλλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο.

«Το ριάλιτι υπήρχε πάντα στο Survivor απλά υπήρχε το αγωνιστικό κομμάτι που το «καπέλωνε». Φέτος βλέπουμε να «καπελώνει» το ριάλιτι το αγωνιστικό», δηλώνει αρχικά ο Βασίλης Σίμος.

«Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, εγώ την Ελευθερία την ξέρω, είναι πολύ καλό παιδί. Τώρα δεν ξέρω πώς έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ελπίζω να βρει την άκρη και να μη βγαίνουν αυτές οι συζητήσεις προς τα έξω», απαντά για την Ελευθερία Ελευθερίου και τα σκηνικά στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο Survivor.

«Δεν είναι καλό για την εικόνα της. Την αγαπώ και θέλω να είναι καλά», τονίζει ο Βασίλης Σίμος.

«Μέσα σε ένα ριάλιτι πάντα υπάρχουν προστριβές. Εγώ ξέρω ότι αυτός που φωνάζει συνήθως έχει δίκιο, ένας που έχει στρατηγική προχωράει και ίσως να μην είναι σωστός σε αυτά που λέει», τονίζει κλείνοντας ο Βασίλης Σίμος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό