16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έχεις μικρό σαλόνι; 5 ιδέες για να διακοσμήσεις το ωραιότερο δέντρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμη κι αν μένεις σε 35 τετραγωνικά μπορείς να φέρεις την εορταστική ατμόσφαιρα στον χώρο σου με μερικά απλά tips.

H αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και τα περισσότερα σπίτια της πρωτεύουσας (και όχι μόνο) έχουν ήδη στολίσει το καθιερωμένο δέντρο. Η αλήθεια είναι πως όσο πιο ευρύχωρο είναι ένα διαμέρισμα, τόσο πιο εύκολα και εντυπωσιακά στολίζεται για τις γιορτές.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία περίοδος του χρόνου και ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι το απόλυτο τελετουργικό για το οποίο ανυπομονούμε κάθε χρόνο που πλησιάζουν οι γιορτές.

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν την τιμητική τους αυτήν την περίοδο και οι επιλογές παραμένουν για μια ακόμη χρονιά αμέτρητες. Παραδοσιακά δέντρα σε κλασικό πράσινο χρώμα, δέντρα με χιονισμένα κλαδιά ή δέντρα σε πρωτότυπα χρώματα, άλλα πιο μικρά και άλλα πιο μεγάλα.

5 tips για να έχεις την ωραιότερη εορταστική διακόσμηση ακόμη κι αν δεν έχεις χώρο

Τι γίνεται όμως όταν το σπίτι σου είναι πολύ μικρό με αποτέλεσμα το δέντρο να «κλείνει» τον χώρο; Η πραγματική πρόκληση είναι να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε λίγα μόνο τετραγωνικά. Μην προβληματίζεσαι όμως γιατί υπάρχουν πολλές, cozy επιλογές ακόμα κι όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.

https://www.instagram.com/p/ClyPKO9sVmn

1) Επίλεξε ένα μικρό, εντυπωσιακό δέντρο το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κάποιο τραπέζι. Τοποθέτησέ το σε εμφανές σημείο στον χώρο και μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το deco με led λαμπάκια.

2) Αν το σαλόνι σου είναι υπερβολικά μικρό, το καλύτερο σημείο για να μπει το δέντρο είναι δίπλα στο παράθυρο ή σε μια γωνιά λίγο πιο πέρα από τον κεντρικό διάδρομο.

3) Αν δεν χωρά με τίποτα το δέντρο στο σπίτι σου, στόλισε το ταβάνι με μια υπέροχη κατασκευή από γιρλάντα και μπάλες. Διαφορετικά επένδυσε σε ένα κρεμαστό δέντρο το οποίο είναι αρκετά πρωτότυπο και εναλλακτικό.

Φάκελος Κρύο: Το λάθος με τον θερμοστάση και τα 4 μυστικά της μαμάς

4) Πες ναι στα λαμπάκια led. Αγόρασε αρκετές σειρές φώτων για να έχεις ένα άκρως εντυπωσιακό, φωτεινό αποτέλεσμα. Οι σωστές μετρήσεις, οι υπολογισμοί του χώρου και φυσικά η αισθητική σου είναι οι βασικές προϋποθέσεις που θα σε οδηγήσουν στην ιδανική επιλογή.

5) Σχημάτισε ένα δέντρο στον τοίχο με χριστουγεννιάτικα κλαδιά, γιρλάντες ή χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Έπειτα κρέμασε χριστουγεννιάτικα στολίδια και κρεμαστά διακοσμητικά. Για ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα μπορείς να αντικαταστήσεις τα στολίδια με φωτογραφίες.

κεντρικής: pexels.com



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό