26.3 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

«Έχεις και δύσκολες μέρες ως τενίστας, έχουμε και εμείς συναισθήματα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά κόντρα στον Νόρι και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο Έλληνας τενίστας, πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του Master της Ρώμης και όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, στόχος είναι να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

Το νούμερο 8 του κόσμου, έκανε το δικό του σχόλιο μετά το θετικό αποτέλεσμα επί του Άγγλου, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τη ρακέτα που έσπασε στην προηγούμενη αναμέτρηση.

Για την εμφάνισή του με τον Νόρι: «Ανταποκρίθηκαν τα χτυπήματά μου, προσγειώνονταν βαθιά στο court, δημιουργώντας γωνίες και δυσκολίες στον έλεγχο για τον αντίπαλο. Ένιωσα ότι δούλευε καλά, με ακρίβεια. Νομίζω ότι τον έκανα να νιώσει άβολα. Ήξερα ότι το δεύτερο σετ δεν θα ήταν εύκολο, διότι είναι τοπ παίκτης και ξέρει να προσαρμόζεται σε καταστάσεις και να διορθώνει πράγματα.

Ήξερα ότι μπορεί να παρουσιαστούν δυσκολίες και πράγματα έπρεπε να βρω λύσεις. Κρατούσε πιο άνετα το σερβίς του και τα χτυπήματά μου ίσως δεν έκαναν τόση ζημιά. Έπαιρνε την μπάλα πιο νωρίς και κυνηγούσε κάθε ρηχό χτύπημα. Ωστόσο, η υπομονή και η αποφασιστικότητά μου στο τάι μπρέικ, όπου προσπάθησα να κρατήσω και να χτυπήσω όσες μπάλες μπορούσα, παίζοντας βαθιά, είναι αυτά που έφεραν το 7-1. Και αυτό ήταν μια ανακούφιση, γιατί το ματς παιζόταν στις λεπτομέρειες».

Για το ότι ήταν ήρεμος, συγκριτικά με την πρεμιέρα του στη Ρώμη (όπου έσπασε και μια ρακέτα): «Έχεις και δύσκολες μέρες ως τενίστας, το ίδιο συμβαίνει και με ανθρώπους με φυσιολογικές δουλειές. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι έχουμε αυτά τα συναισθήματα, αυτά τα σκαμπανεβάσματα, είμαστε άνθρωποι. Το σημαντικό είναι να βρεις κάτι που σου δίνει ώθηση, που να σε κάνει να μπλοκάρεις αυτά τα συναισθήματα ή να τα μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος που ήμουν χαρούμενος σήμερα, φάνηκε στο τένις μου. Στοχεύω σε αυτά τα συναισθήματα κάθε μέρα!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό