23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Έχασε τον Λημνιό ο Παναθηναϊκός στην ήττα του «πράσινων» από την Μπράουνσβαϊγκ με 1-0

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό στα φετινά φιλικά προετοιμασίας που ηττήθηκε από την ανώτερη Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με 1-0. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν Σανουσί Μπα, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα (62ο λεπτό), ενώ ο Δημήτρης Λημνιός τραυματίστηκε στο 30ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Αϊτόρ. 

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε την ομάδα του να μένει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι «άσφαιρη», αφού μετά το επιβλητικό 14-0 κόντρα στην ερασιτεχνική Ουνιόν Χάους, το τριφύλλι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την Πάφο. 

Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε ιδιαίτερα μέσα στο παιχνίδι, ο Γερεμέγιεφ ισοφάρισε στο 65ο λεπτό, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ που υπήρχε στον Αράο, ο οποίος είχε στείλει πριν λίγα δευτερόλεπτα τη μπάλα στο δοκάρι του Γκριλ.

@fcpanathinaikos

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι (46′ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46′ Φικάι), Σένκεφελντ (71′ Τσόκαϊ), Αράο (71′ Νίκας), Κώτσιρας (79′ Κυριόπουλος), Ζέκα (72′ Κάτρης), Βιλένα, Λημνιός (34′ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (71′ Νταμπίζας), Μαντσίνι (71΄Μπρέγκου), Γερεμέγεφ

Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ: Γκριλ, Ιβάνοφ, Τάουερ, Άμιν (60′ Μπα), Έλερς, Σάντσες, Σανέ, Σουζούκι (60′ Φιλίπε), Κόλερ, Ρέμπιγκερ, Γκόμες (60′ Μάριε)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό