25.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

«Έφυγε» για προημιτελικά η Αργεντινή, 1-0 τη Χιλή με Λαουτάρο Μαρτίνες []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μοναδικός στόχος της Αργεντινής είναι να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και αυτό φρόντισε να το δείξει από τα πρώτα της παιχνίδια στο Copa America. Η πρωταθλήτρια κόσμου, μετά το νικηφόρο ντεμπούτο κόντρα στον Καναδά, έκανε το καθήκον της κόντρα στη Χιλή και επικράτησε με 1-0, χάρις σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες. 

Από νωρίς η Αργεντινή είχε δείξει τις προθέσεις της. Πολλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως η μπάλα δες της είχε κάνει το χατίρι, με τη Χιλή να είναι μόνιμα στην άμυνα και να μην μπορεί να βγει στην επίθεση κα να απειλήσει την εστία του Ντίμπου Μαρτίνες.

Ο Λαουτάρο «χτύπησε» ξανά

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και η «αλμπισελέστε» ήταν μόνιμα στην πλευρά του γηπέδου της Χιλής. Μετά από πολλές επιθέσεις, το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του Σκαλόνι ήρθε στο 88′ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή. 

Μετά από κόρνερ του Λιονέλ Μέσι και κακή απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα, ο επιθετικός της Ίντερ, με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0. Η Αργεντινή πλέον έχει έξι βαθμούς και είναι σίγουρα στη φάση των «8», ως πρώτοι από τον όμιλό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό