20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός ντράμερ των Slipknot Τζόι Τζόρντισον

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη στους φίλους της μέταλ μουσικής και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Joey Jordison, πρώην ντράμερ και ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Slipknot.

O ντράμερ απεβίωσε σε ηλικία 46 ετών, ενώ την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η οικογένεια του, αναφέροντας πως «πέθανε ήρεμα στον ύπνο του, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021. Ήταν μόλις 46 ετών», χωρίς να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου.

Η ανακοίνωση της οικογένεια αναφέρει: «Ο θάνατος του Τζόι μας άφησε με άδειες καρδιές και αισθήματα απερίγραπτης θλίψης. Σε όσους αντιλαμβάνονταν τον Τζόι, καταλάβαιναν την ευφυιία του, την ευγενική του προσωπικότητα, τη μεγάλη του καρδιά και την αγάπη του για την οικογένεια και τη μουσική. Η οικογένεια του Joey ζητάει από τους φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές του να δείξουν κατανόηση τη θέλησή μας για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες ώρες».

O Nathan Jonas “Joey” Jordison ήταν Αμερικανός μουσικός και συνθέτης, γνωστός και ως ντράμερ, αλλά και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της μέταλ μπάντας Slipknot, όπως επίσης και κιθαρίστας των Murderdolls. Ήταν ένας από τους λόγους που οι Slipknot καθιερώθηκαν στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

«Έχασα τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να παίξω άλλο. Ήταν μία μορφή σκλήρυνσης κατά πλάκας, την οποία δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο μου εχθρό», είχε πει το 2016.  Μετά δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε γυμναστήριο και θεραπεία για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του. «Σε άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας, εγκάρσια μυελίτιδα ή κάτι τέτοιο, είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι μπορείτε να νικήσετε αυτό». είχε τονίσει.

Στη διάρκεια της καριέρας του, έπαιξε μουσική για τους Metallica, Korn, Satyricon, Ministry και Rob Zombie.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό