19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Έφτασε στο Λονδίνο ο Χάρι – Δεν θα επιστρέψει άμεσα στις ΗΠΑ – Τι θα γίνει με την οικογένειά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Λονδίνο έφτασε ο πρίγκιπας Χάρι προκειμένου να παραστεί στην απονομή των ετήσιων βραβείων Wellchild το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 40χρονος Δούκας του Σάσεξ έφτασε όλο χαμόγελα στο ξενοδοχείο Royal Lancaster κοντά στο Hyde Park ενόψει της κύριας εκδήλωσης, καθώς θα παρευρεθεί και σε μια δεξίωση για να συναντήσει τους νικητές της κατηγορίας και τις οικογένειές τους πριν από την τελετή απονομής

Η επιστροφή του Χάρι δεν περιλαμβάνει κάποια συνάντηση με μέλη της οικογένειάς του αφού ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, βρίσκεται στη Σκωτία ενώ ο αδερφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεν φαίνεται να παραμερίζει την κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Σημειώνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ο ιδρυτής και προστάτης της οργάνωσης Wellchild για περισσότερα από 15 χρόνια.

Τα βραβεία WellChild απονέμονται σε ανθρώπους που πάσχουν από βαριά νοσήματα αλλά επιδεικνύουν ιδιαίτερες ικανότητες ενώ παράλληλα τιμώνται και οι άνθρωποι που μένουν στο πλευρό τους και τους φροντίζουν, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών υγείας, κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο για την απονομή βραβείων / Reuters
Δεν θα γυρίσει στην Καλιφόρνια

Ο Χάρι έχει αποχωριστεί το τελευταίο διάστημα την οικογένειά του καθώς συμμετέχει σε μια σειρά από σόλο εμφανίσεις αυτόν τον μήνα, και αυτό πρόκειται να συνεχιστεί έως και τις αρχές Οκτωβρίου.

Μετά τη σύντομη διήμερη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Χάρι δεν θα επιστρέψει στη Μέγκαν και αντ’ αυτού θα ταξιδέψει στο Λεσότο στην Αφρική για να προωθήσει το έργο του Sentebale, της φιλανθρωπικής οργάνωσης που ίδρυσε μαζί με τον Πρίγκιπα Seeiso για να βοηθήσει τους νέους που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ο Χάρι θα συμμετάσχει σε ομιλίες μαζί με ηγέτες επιχειρήσεων, φιλανθρωπικών οργανώσεων και ντόπιους για να προωθήσει το έργο της οργάνωσης, το οποίο εμπνεύστηκε από το έργο της μητέρας του Χάρι, Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό