35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Έφτασε η αποστολή της Εθνικής στην Γερμανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποστολή της εθνικής Ελλάδας, πάτησε Γερμανία λίγο μετά τις 19:30 ώρα Ελλάδος, και αναμένεται να μεταβεί στο ξενοδοχείο για να ακολουθήσουν στις επόμενες ημέρες τα φιλικά τα οποία είναι προγραμματισμένα.

Η Εθνική μας, αναμένεται να αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα κόντρα στην διοργανώτρια του EURO 2024, Γερμανία. Η αποστολή της Ελλάδας προσγειώθηκε στην πόλη του Ντίσελντορφ, ενώ μάλιστα έχει προηγηθεί τόσο η προπόνηση την Δευτέρα (03/06) όσο και το πρωί της Τρίτης πριν ταξιδέψει για τη Γερμανία.

Να θυμίσουμε πως το φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (07/06, 21:45) ενώ στη συνέχεια η Ελλάδα θα παίξει και κόντρα στη Μάλτα, στην Αυστρία (11/06). 

Θυμίζουμε την αποστολή: Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόι, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Λημνιός, Ιωαννίδης, Παυλίδης και Δουβίκας

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Στο Ντίσελντορφ και στην τελική ευθεία του μεγάλου φιλικού της με την οικοδέσποινα του EURO 2024 Γερμανία βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έφτασε το απόγευμα στην πόλη της Βεστφαλίας, όπου τα μέλη της θα διαμείνουν ενόψει του αγώνα με την Γερμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή και ώρα 21:45 Ελλάδας (ALPHA, Novasports Prime) στο Borussia-Park του Μένχενγκλαντμπαχ.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα παραμείνει στο Ντίσελντορφ μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουνίου, οπότε θα μεταβεί στο Σάλτσμπουργκ για το φιλικό με την Μάλτα στις 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 Ελλάδας στο Γκρόντιγκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό