22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έφτασε Ελλάδα ο Λόβρεν για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντέγιαν Λόβρεν λογίζεται ως παίκτης του ΠΑΟΚ και ο Κροάτης αμυντικός έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) στην Ελλάδα. Ο Λόβρεν αναμένεται σύντομα να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πρωταθλητές Ελλάδας και να ανακοινωθεί από τους Θεσσαλονικείς.

Ο άλλοτε αμυντικός της Λίβερπουλ υπέγραψε ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια από την Λυών, αφού ο ίδιος έψαχνε λύσεις για να αποδεσμευτεί από την γαλλική ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Λόβρεν δεν θα έχει σε πρώτο στάδιο το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού αποκτήθηκε μετά το πέρας της δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας.

Eurokinissi

Ο Λόβρεν θα προσφέρει εμπειρία και ποιότητα μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα για την ώρα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Φεβρουαρίου, εφόσον ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην Ευρώπη. Ουσιαστικά, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ολόκληρη την League Stage.

Εκεί έχουν δηλωθεί – εκ των στόπερ – ο Ομάρ Κόλεϊ που ήρθε ως ελεύθερος από την Μπεσίκτας, ο Τόμας Κετζιόρα, αλλά και ο Γιάννης Μιχαϊλίδης. Παράλληλα, μία ακόμη επιλογή για το κέντρο της άμυνας αποτελεί και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό και μπορεί να παίξει τόσο σε αυτή τη θέση, όσο και στο «6».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό