20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έφοδος Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ Αγ. Παρασκευής – Βρήκε 21 από τους 35 υπαλλήλους

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ιδιώτες θα ανατεθεί το νέο ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο σε όλο το υπουργείο Εργασίας

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής στο υποκατάστημα της Αγίας Παρασκευής Αττικής, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, από τους 35 υπαλλήλους που έπρεπε να εργάζονται σήμερα, στα γραφεία ήταν μόνο 21.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3, διαπίστωσε ότι μέσα στον ΕΦΚΑ υπάρχουν και “ρόδα” – όπως είπε χαρακτηριστικά-, δηλαδή συνεπείς υπάλληλοι, αλλά υπάρχουν και αρκετά “αγκάθια”, δηλαδή μη συνεπείς υπάλληλοι, τους οποίους και προειδοποίησε, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον ΕΦΚΑ, τόσο με την ψηφιοποίηση, όσο και με τα τηλέφωνα που δεν μπορούν να απαντηθούν όλα, κυρίως λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ο υπουργός Εργασίας Ανακοίνωσε, ότι εντός του καλοκαιριού θα δημιουργηθεί νέο ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο σε όλο το υπουργείο Εργασίας, με ιδιώτες τηλεφωνητές. Επίσης, μέσα στο καλοκαίρι οι ιδιώτες δικηγόροι και λογιστές θα εκδίδουν συντάξεις ενώ θα προχωρήσει και η ψηφιοποίηση. Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί πρώτα κατοίκους από απομακρυσμένα νησιά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό