24.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έφαγε μαχαιριά!»: Σοκάρει νέο βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στο Λαύριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 ανήλικοι από τα 13 άτομα που συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στην άγρια συμπλοκή έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου την Παρασκευή (27/9), η οποία είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο μαθητών από μαχαίρι. Συνεχίζει να κρατείται ο ένας ενήλικας συλληφθείς.

Την ίδια στιγμή, σοκάρει νέο βίντεο που κυκλοφόρησε από τη συμπλοκή, στο οποίο ακούγεται η κραυγή των παιδιών στη θέα συνομηλίκου τους που έχει υποστεί επίθεση με μαχαίρι από έναν 16χρονο.

«Έχει φάει μαχαιριά! Έφαγε μαχαιριά!», ακούγεται να λέει κάποιος στο βίντεο.

Μιλώντας στο Action 24, ο Σταύρος Καραγκούνης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Λαυρίου, τόνισε: «Είναι ένα πάρα πολύ ανησυχητικό γεγονός που έγινε την Παρασκευή το πρωί έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου. Πήγαμε κατευθείαν στο χώρο, αλλά είχε σταματήσει η συμπλοκή».

«Ήταν δύο παρέες με τοπικά χαρακτηριστικά», ανέφερε, εξηγώντας ότι συγκρούστηκαν μαθητές από την Κερατέα με μαθητές από το Λαύριο. «Ένας από αυτούς που είχε μαχαίρι πάνω του χτύπησε -ευτυχώς ελαφρά- δύο άλλους μαθητές», πρόσθεσε.

«Τα φαινόμενα αυτά τον τελευταίο χρόνο είναι σε πολύ μεγάλη ένταση. Ειδικά από την εποχή του Co και μετά τα βλέπουμε σε μεγαλύτερη ένταση στα σχολεία μας. Σχεδόν καθημερινά βλέπουμε μικροεπεισόδια», τόνισε, λέγοντας πως «δεν υπάρχει πλέον το μέτρο στα παιδιά, δεν υπάρχει ενσυναίσθηση, δεν υπάρχει η αίσθηση τι σημαίνει όριο και πότε πρέπει να σταματήσω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό