Home Auto • Moto Έτσι θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής του νέου VW Amarok

Έτσι θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής του νέου VW Amarok

Ειδήσεις Ελλάδα

H Volkswagen έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει μέσα στο φετινό καλοκαίρι τη νέα γενιά του Amarok, ώστε να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022. Το μοντέλο θα βασίζεται στη πλατφόρμα του νέου Ford Ranger και θα φέρει τα ίδια μηχανικά μέρη, και για το λόγο αυτό έχει ξεκίνησε μια μακράς διάρκειας καμπάνια teasαρίσματος.1Με βάσει τις φωτογραφίες και τα σκίτσα που έχει δώσει η γερμανική εταιρία οι γραφίστες του Kolesa ετοίμασαν μερικά renderings, δείχνοντας μας πως πιστεύουν ότι θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής του pickup της VW.
Το Amarok αναπτύχθηκε από ομάδες της γερμανικής εταιρίας στην Αυστραλία και την Ευρώπη, με την παραγωγή του premium pick-up να γίνεται στο εργοστάσιο της Ford στη Νότια Αφρική, καθώς και στην πόλη Pacheco της Αργεντινής.2Το μήκος του γερμανικού pickup είναι αυξημένο κατά 10 εκατοστά και φτάνει τα 5,35 μέτρα, ενώ θα είναι και φαρδύτερο από τη τρέχουσα γενιά, προσφέροντας μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους.
H τρίτη γενιά του Amarok θα διαθέτει σημαντικά περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και θα εντυπωσιάζει με τη συνδεσιμότητά του, με τη γερμανική εταιρία να αναφέρει ότι θα διαθέτει καινοτομίες που δεν έχουν ξαναδεί σε αυτήν την κατηγορία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version