22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτσι θα εμφανίζεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως Μαρίνα Αγγέλου στον νέο της ρόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλη η υπόθεση από τα Παιχνίδια Εκδίκησης και τον ρόλο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Νίκου Κουρή. 

Δύο πολύ σημαντικές αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, αυτό το διάστημα και από τις πρώτες φωτογραφίες που και η ίδια δημοσίευσε φαίνεται πως τις χαίρεται στο έπακρο. Για τις ανάγκες του νέου της τηλεοπτικού ρόλου θα τη δεις ανανεωμένη εμφανισιακά και με εντελώς διαφορετικό στυλ. Το νέο office look της είναι απόλυτα ταιριαστό με τη νέα της προσωπικότητα, ως Μαρίνα Αγγέλου.

https://www.instagram.com/reel/C9w0jeHoRsy/Από τη Βασιλική, σε μία καταξιωμένη, πλην πληγωμένη γιατρό

Μπορεί ο ρόλος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ως Βασιλική στον Σασμό να ανήκει στο παρελθόν, αλλά με τον αλλοτινό Μαθιό, Δημήτρη Λάλο, ξαναβρίσκονται στις 6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο με την παράσταση «Ζωρζ και Φρεντερίκ, Ποιητές του Ονείρου», για να μας διηγηθούν τον έρωτα της Γαλλίδος συγγραφέα George Sand με τον διάσημο συνθέτη Chopin. Από τον ρομαντισμό, η Μαριλίτα θα περάσει στη συνέχεια στην σκληρή, σύγχρονη νέα της πραγματικότητα ως γιατρός Μαρίνα Αγγέλου.

https://www.instagram.com/reel/C_BE0wmIlrF/

Ήδη ο χρόνος της μοιράζεται ανάμεσα στις πρόβες για το θέατρο και τα πρώτα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει για το νέο της τηλεοπτικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παιχνίδια Εκδίκησης». Η ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας κάποια στιγμιότυπα φορώντας την ιατρική της ποδιά, αλλά και με το διαφορετικό office look της. Είναι μία καταξιωμένη επιστήμων και παράλληλα μία ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Γιατί ο Νίκος Κουρής, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύζυγό της, ζει μία παράλληλη δεύτερη ζωή με την ερωμένη του. Όταν εκείνη το μάθει, θα αποφασίσει να τον εκδικηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο και ένα σχέδιο που θα μας κρατήσει σε αγωνία για αρκετά επεισόδια. Η σειρά έχει τα στοιχεία του θρίλερ και αν έχεις δει το Dr Foster του BBC στο οποίο βασίζεται θα καταλάβεις πως η γιατρός Μαρίνα Αγγέλου θα μετατραπεί από μία καλοσυνάτη και δυναμική γυναίκα, σε πανούργα σύζυγο. Χωρίς να υπολογίσει ακόμη και τα ίδια της τα παιδιά. Εδώ είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο της υπόθεσης και της σεναριακής αντίθεσης.

https://www.instagram.com/p/C_ThrIruMbi/

Στο ψυχολογικό θρίλερ, τον ρόλο της ερωμένης θα υποδυθεί η Μελίνα Κόντη την οποία είχαμε γνωρίσει και από τον ρόλο της ως Δήμητρα στη Γη της ελιάς. Και εκείνη έκανε μία αλλαγή στην εμφάνισή της και έγινε ξανθιά.

https://www.instagram.com/p/C_X2KSDMlya/

Σε ένα από τα meetings της παραγωγής με τους ηθοποιούς, διακρίναμε ανάμεσα στο καστ και την ηθοποιό Γιολάντα Μπαλαούρα. Η οποία, την περσινή χρονιά έκανε αίσθηση στη σειρά Ναυάγιο.

https://www.instagram.com/p/C_kV9UzoRS8/

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα εντός του Οκτωβρίου και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για εβδομαδιαία προβολή της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό