19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έτσι θα είναι το νέο Honda Civic Hatchback- επίσημη πρεμιέρα 23 Ιουνίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασής του στις 23 Ιουνίου, η Ηonda έδωσε στην δημοσιότητα μία πρώτη εικόνα-teaser από τη νέα γενιά του hatchback Civic.
Aν και η εικόνα δεν είναι αρκετά καθαρή, φαίνονται οι βασικές σχεδιαστικές επιλογές της εταιρίας σ’ αυτή τη νέα πεντάθυρη έκδοση.
Οι διαφορές με την τετράθυρη έκδοση εντοπίζονται όπως είναι φυσικό στην ενσωμάτωση της πέμπτης πόρτας με την οροφή να έχει αρκετά μεγάλη κλίση στο πίσω μέρος, προσδίδοντας έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα.
Από εκεί και πέρα, και εξ όσων μπορούμε ο να δούμε από την συγκεκριμένη εικόνα, το σχέδιο είναι πιο συγκρατημένο από την απερχόμενη γενιά, καθώς απουσιάζει τo διπλό πίσω παρμπρίζ ενώ και τα φωτιστικά σώματα είναι λιγότερο επιτηδευμένα.
Γενικά το νέο Civic δείχνει πολύ πιο ώριμο και προσγειωμένο σε σύγκριση με το μοντέλο που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά, κάτι που σίγουρα θα προσελκύσει και ένα μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό, πέρα από τους φανατικούς φίλους της εταιρίας.
Όσο για τα μηχανικά μέρη δεν αναμένονται εκπλήξεις, με τον 1,5 τούρμπο να αποδίδει 182 ίππους και να εφοδιάζεται τόσο με αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT όσο και με μηχανικό έξι σχέσεων. Η έκδοση Type R θα αργήσει λιγάκι, ίσως έναν και πλέον χρόνο αργότερα, όμως όπως κάθε φορά με την Honda, η αναμονή πάντα ανταμείβεται με κάτι ξεχωριστό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό