15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτσι θα είναι το μελλοντικό Opel Astra – Οι πρώτες εικόνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια για το νέο μοντέλο
Στη δημοσιότητα έδωσε κάποιες εικόνες του μελλοντικού Astra, η Opel, που αφορά την πρώτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της Γερμανικής μάρκας που εξηλεκτρίζεται.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια για το νέο μοντέλο, που αποτυπώνει την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας και προαναγγέλλει το μέλλον των επιβατικών της αυτοκινήτων.
Το κυρίαρχο εξωτερικό σχεδιαστικό στοιχείο είναι μία εξέλιξη του Opel Vizor που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Mokka.

Αυτή η νέα μάσκα, που αντιπροσωπεύει το νέο πρόσωπο της μάρκας, εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα, ενσωματώνοντας αρμονικά τεχνολογίες, όπως οι πολύ λεπτοί προβολείς IntelliLux LED, που για μία ακόμα φορά θα φέρουν νέες καινοτομίες στην κατηγορία των συμπαγών μοντέλων. Στο πίσω τμήμα, το όνομα του νέου Astra τοποθετείται στο κέντρο της απέριττης επιφάνειας της πίσω πόρτας.

Η ίδια ακρίβεια εφαρμόζεται στο εσωτερικό. Η επόμενη γενιά του ψηφιακού πίνακα οργάνων Pure Panel με ενιαίες κρυστάλλινες επιφάνειες, αντηχεί την ενσωμάτωση του Opel Vizor, με δύο ευρείες οθόνες όπου προβάλλονται οι σημαντικότερες πληροφορίες σε οριζόντια διάταξη και με προσανατολισμό προς το οδηγό.

Τα φυσικά χειριστήρια έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, έχοντας τη μορφή περίτεχνων μπουτόν. Η ποιότητα εσωτερικού που απολαμβάνει ο πελάτης ενισχύεται περαιτέρω από το σχήμα, την υφή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εξελιγμένο τιμόνι και τα εργονομικά εμπρός καθίσματα.

Η επόμενη γενιά Astra που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στο Rüsselsheim, θα διατίθεται με τη μορφή 5θυρου hatchback και μιας ευέλικτης έκδοσης Sports Tourer, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει φέτος στο εργοστάσιο του Rüsselsheim.
Νίκος Τσάδαρης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό