19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό Αudi A6 e-tron;

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Audi βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη του προγράμματος εξηλεκτρισμού της γκάμας της εταιρίας, και ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα τα οποία αναμένονται μέσα στην επόμενη χρονιά (ή στις αρχές του 2024) είναι το ηλεκτρικό Α6 e-tron.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες για την σχεδιαστική αλλά και την μηχανολογική του υπόσταση, οπότε θα αρκεστούμε στα σκίτσα της ιστοσελίδας Kolesa.ru για να έχουμε μία πρώτη προσέγγιση.
Ο σχεδιαστής της ομάδας μελέτησε διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές του μοντέλου και δημιούργησε στον υπολογιστή του τις ψηφιακές απεικονίσεις που βλέπουμε.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση αμάξωμα, ένα μεγάλο σεντάν με πέμπτη πόρτα, έχοντας ως βασικό στόχο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το Tesla Model S.
Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι κάποιες εκτιμήσεις για το πως θα δείχνει το τελικό μοντέλο (συνήθως δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα), οι οποίες πάντως αν επιβεβαιωθούν θα μιλάμε για ένα πολύ όμορφο και δυναμικό οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό