24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτσι θα είναι η νέα BMW 2-Series coupe [Renderings]

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόλις δύο ημέρες μετά τη διαρροή των φωτογραφιών που μας δείχνουν μέρος της σχεδίασης της νέας BMW 2-Series coupe, το ρωσικό Kolesa ετοίμασε δύο renderings φωτογραφίες που μας δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια το πως θα μοιάζει το νέο γερμανικό μοντέλο, που σε αντίθεση με την νέα 2 Series Gran Coupe, είναι πισωκίνητη μιας και βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR.

Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με την ίδια γκάμα κινητήρων που συναντάμε στην 2 Series Gran Coupe, με την κορυφαία έκδοση M2 να φορά τον S58 twin-turbo 3,0-λιτρο κινητήρα των νέων X3 M και X4 M, ο οποίος στη περίπτωση της M2 θα αποδίδει κοντά στα 420-430 άλογα, με 550 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα σχεδόν 285 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο, είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα, μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ενεργού M διαφορικού.

Το μοντέλο αναμένεται στην αγορά το 2022 και η BMW θα την προσφέρει με ήπιο υβριδικό κινητήρα στο μέσο του κύκλου ζωής του (επτά ετών).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό