22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτσι η Honda κατασκευάζει το νέο Civic Type R

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα γενιά του Civic Type R κατασκευάζεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής Yorii της Honda, στην περιφέρεια της Σαϊτάμα στην Ιαπωνία και στο ακόλουθο βλέπουμε αναλυτικά το πως η εταιρία συναρμολογεί από το μηδέν το νέο ιαπωνικό hatchback που κρύβει κάτω από το καπό του τον 2,0-λιτρο VTEC κινητήρα απόδοσης 320 ίππων με 420 Nm ροπής.
Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 272 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός μηχανικού μπλοκέ διαφορικού.

Τα φρένα είναι της Brembo και σχεδιαστικά ξεχωρίζει από το νέο bodykit, το οποίο είναι λιγότερο ακραίο σε σύγκριση με το bodykit της προηγούμενης γενιάς. Υπάρχουν τριπλές απολήξεις εξατμίσεων, μεγάλη αεροτομή, ζάντες 19″ με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 διαστάσεων 265/30.
Προσφέρεται σε πέντε χρώματα, τα: White Championship, Rallye Red, Racing Blue, Crystal Black και Sonic Grey Pearls και στο εσωτερικό του συναντάμε bucket καθίσματα τοποθετημένα πιο χαμηλά, τριάκτινο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 4 προγράμματα οδήγησης (Comfort, Sport, +R, Indiual Mode).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό