15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτσι είναι το πρόσωπο της πριγκίπισσας Charlene χωρίς μάσκα: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά από μήνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιτέλους είδαμε το πρόσωπο της πριγκίπισσας Charlene μετά από πολλούς μήνες νοσηλείας και ανάρρωσης.

Χαρούμενο Πάσχα μας ευχήθηκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό και τα δίδυμα παιδιά τους από άγνωστο προορισμό στις πρώτες ever πόζες της 44χρονης πριγκίπισσας χωρίς μάσκα μετά από έναν και πλέον χρόνο.

Οι ευχές για Καλό Πάσχα

Ο πρίγκιπας του Μονακό, ποζάρει περήφανα με την οικογένειά του και η Charlene ανανέωσε τον λογαριασμό της στο Instagram μετά από μήνες απουσίας με αυτήν την πόζα καθώς τα 8χρονα παιδιά τους, Jacques και Gabriella δεν φαίνονται να έχουν μεγάλη όρεξη για πόζες.

Η φωτογραφία αυτή ήρθε τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση του Παλατιού πως ο Αλβέρτος περνάει co19 για δεύτερη φορά.

Αυτή είναι η πρώτη οικογενειακή πόζα του Αλβέρτου και της Charlene από τον Νοέμβριο του 2021, όταν η Charlene είχε μόλις επιστρέψει από τη Νότιο Αφρική.

Τότε είχαμε δει την πριγκίπισσα να φοράει μάσκα ενώ ακολούθησαν πολλοί μήνες σε κλινική ανάρρωσης. Τα τελευταία νέα για την υγεία της Charlene είχαν έρθει πριν λίγες εβδομάδες από το Παλάτι που ήθελε την πριγκίπισσα να έχει αναρρώσει αλλά να μην μπορεί ακόμα να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά της στο πλευρό του Αλβέρτου. Αυτός ήταν και ο λόγος που η 44χρονη δεν συνόδεψε τον πρίγκιπα στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/CcdZ7dcMByO

Πάντως είναι άγνωστο αν η φωτογραφία του Αλβέρτου έχει τραβηχτεί στο πριγκιπάτο ή στην Κορσική που οι φήμες ήθελαν τη Charlene να κάνει διακοπές.

Αυτό που γνωρίζαμε είναι πως η Charlene είναι καλύτερα τελευταία και κάνει διακοπές.

Το περιοδικό «Who» της Αυστραλίας ανέφερε πως η πριγκίπισσα Charlene, εντοπίστηκε πρόσφατα κατά την αναχώρησή της με ιδιωτικό τζετ από το αεροδρόμιο της Νίκαιας.

Στις 22 Μαρτίου η πριγκίπισσα εντοπίστηκε από τους paparazzi χωρίς ωστόσο εκείνοι να καταφέρνουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο κλικ.

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η Charlene προτίμησε να πετάξει για την Κορσική, ένα νησί που της αρέσει ιδιαίτερα.

Η πριγκίπισσα βρίσκεται στον αγαπημένο της προορισμό στο πλαίσιο μιας μυστικής συμφωνίας που έκανε με τον Αλβέρτο ώστε να εξασφαλίσει ελευθερία κινήσεων που τόσο έχει στερηθεί. 

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της αφού η Charlene έχει διοργανώσει πολλές φορές εκστρατείες ευαισθητοποίησης για μικρά παιδιά στις παραλίες του νησιού

Το καλοκαίρι του 2020 η πριγκίπισσα βρισκόταν στην Κορσική για το Riviera Water Bike Challenge, έναν θαλάσσιο αγώνα ποδηλασίας από το Calvi στο πριγκιπάτο, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Η νοσηλεία της Charlene

Η γερμανική εφημερίδα Bild αποκάλυψε πρόσφατα πως όπως φημολογούνταν, η πριγκίπισσα νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία και μάλιστα στην κλινική «Paracelsus» όπου τα εβδομαδιαία νοσήλια ξεπερνούν τα 42 χιλιάδες ευρώ.

Φυσικά η οικογένεια Γκριμάλντι, δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα, οπότε τα έξοδα δεν σήμαιναν τίποτε για εκείνους. Η εφημερίδα αναφέρει πως η κλινική είναι ειδική για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της

H πριγκίπισσα Charlene ετοιμάζει την επιστροφή της- Τι αποκάλυψε μέσα από την κλινική

Δεν θέλει να γυρίσει στο Μονακό η πριγκίπισσα Charlene υποστηρίζει γαλλικό περιοδικό



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό