22.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Έτοιμος για Λιλ ο Εμπαπέ – Θα παίξει εναντίον στον αδερφό του ο Γάλλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζει για την 2η αγωνιστική του Champions League την Λιλ εκτός έδρας και όλα δείχνουν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ, παρόλο που φαινόταν πως θα βρίσκεται εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, συμπεριλήφθηκε από τον Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Γαλλίας, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο (2/10, 22:00).

Ο Εμπαπέ, είναι ένα από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης της φετινής σεζόν, καθώς μετρά ήδη τέσσερα γκολ στην La Liga, παρόλο που τα τρία είναι από την άσπρη βούλα.

Αντιμέτωπος με τον μικρό του αδερφό ο Εμπαπέ

Ο Γάλλος σταρ, μπορεί να έχει όλα τα βλέμματα… πάνω του, αλλά υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αγωνιστεί εναντίον του μικρού του αδερφού, Ιθάν. Ο νεαρός μέσος, βρισκόταν μέχρι πρότινος μαζί με τον Κιλιάν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο αποφάσισε να μην συνεχίσει στους πρωταθλητές της Ligue 1.

Στο αγωνιστικό σκέλος των πρωταθλητών Ευρώπης, μπορεί να προηγήθηκαν σε ένα από τα πιο επεισοδιακά ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά στο τέλος η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε τον πόντο της ισοπαλίας (1-1).

.Οι «μερένχες»  απέκτησε προβάδισμα στο σκορ (64′). Ο Μόντριτς εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ και βρήκε στα αριστερά τον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα και ο Μιλιτάο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από αρκετή , η αναμέτρηση συνεχίστηκε, με τον Κορέα στο 90+5′ να περνάει όποιος βρήκε στον δρόμο του, για να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό